Τσέλσι: Σε κίνδυνο η συμμετοχή της σε Premier League κι Ευρώπη αν δεν πωληθεί μέχρι 31 Μαΐου

Τσέλσι: Σε κίνδυνο η συμμετοχή της σε Premier League κι Ευρώπη αν δεν πωληθεί μέχρι 31 Μαΐου

Newsroom
Τσέλσι: Σε κίνδυνο η συμμετοχή της σε Premier League κι Ευρώπη αν δεν πωληθεί μέχρι 31 Μαΐου

bet365

Το «αγκάθι» στη διαδικασία πώλησης της Τσέλσι που πρόβαλε ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς βάζει για τα καλά σε μπελάδες τους Μπλε, οι οποίοι είναι αντιμέτωποι με αποβολή από Premier League και UEFA αν δεν ολοκληρώσουν τη μεταβίβαση του κλαμπ ως τις 31 Μαΐου.

«Μάχη» με τον χρόνο δίνει η Τσέλσι για να προλάβει την καταληκτική προθεσμία της εξαγοράς της, κινδυνεύοντας με αποκλεισμό από την Premier League και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Η διαδικασία μεταβίβασης του κλαμπ στον Τοντ Μπόελι έναντι 4,7 δισεκατομμυρίων ευρώ «κόλλησε» απότομα λόγω Ρόμαν Αμπράμοβιτς, καθώς η εταιρεία συμφερόντων του Ρώσου μεγιστάνα «Camberley International Investments» απαίτησε την αποπληρωμή του χρεους 1,9 δισεκατομμυρίου ευρώ προς τον πρώην ιδιοκτήτη των Μπλε. Κάτι που η αγγλική κυβέρνηση δεν πρόκειται να εγκρίνει υπό τον φόβο ότι τα χρήματα θα φτάσουν στον Αμπράμοβιτς κι εκείνος με τη σειρά του θα τα χρησιμοποιήσει για τη χρηματοδότηση της Ρωσίας στον πόλεμο κατά της Ουκρανίας.

Έτσι, ο χρόνος «τρέχει» επικίνδυνα για τους Μπλε, οι οποίοι έχουν διορία μέχρι τις 31 Μαΐου για να περάσουν κι επίσημα στη νέα εποχή τους. Διορία που χορηγήθηκε από την ίδια την κυβέρνηση ώστε να διευθετήσουν το ζήτημα της μεταβίβασης και παράλληλα να ολοκληρώσουν ομαλά τη σεζόν. Ειδάλλως, ενέχει ο κίνδυνος οι Μπλε να μη λάβουν άδεια συμμετοχής τόσο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA όσο και στην Premier League.

Υπενθυμίζεται ότι όλα τα περιουσιακά στοιχεία και οι οικονομικές δραστηριότητες των Λονδρέζων έχουν «παγώσει» μετά τις κυρώσεις που επέβαλε η αγγλική κυβέρνηση στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα