Αρσεναλ: Κυνηγάει την περίπτωση του Λαουτάρο για αντι-Λακαζέτ

Αρσεναλ: Κυνηγάει την περίπτωση του Λαουτάρο για αντι-Λακαζέτ

bet365

Για την απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνες θα κινηθεί η Άρσεναλ στο τέλος της σεζόν, ώστε να καλύψει το κενό που θα αφήσει ο Αλεξάντρ Λακαζέτ.

Μετά από πέντε χρόνια αναμονής, η Άρσεναλ ενδέχεται να επιστρέψει στο Champions League, καθώς τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε, βρίσκεται στην 4η θέση της Premier League, δύο βαθμούς μπροστά από την Τότεναμ.

Ετσι οι Λονδρέζοι σκοπεύουν να ενισχυθούν στον επιθετικό του τομέα το προσεχές καλοκαίρι. Σύμφωνα με τους Times, δύο επιπλέον επιθετικοί αναμένονται για τη μεταγραφική περίοδο, μιας και ο Αλεξάντρ Λακαζέτ θα μείνει ελεύθερος στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ενας εξ αυτών ακούει στο όνομα Λαουτάρο Μαρτίνες, για τον οποίο ο Μικέλ Αρτέτα έχει να πει τα καλύτερα και όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα έχει ήδη εισηγηθεί την απόκτηση του.

Ο Αργεντινός επιθετικός της Ίντερ (24), με συμβόλαιο μέχρι το 2026, έχει αγωνιστεί φέτος σε 45 παιχνίδια, σημειώνοντας 21 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις). Βέβαια, για να τον κάνει δικό της η Άρσεναλ θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, μιας και η χρηματιστηριακή αξία του Λαουτάρο ανέρχεται στα 70 εκατομμύρια ευρώ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα