Νότιγχαμ Φόρεστ: Έτοιμη για το καθοριστικό βήμα και την απευθείας άνοδο

Νότιγχαμ Φόρεστ: Έτοιμη για το καθοριστικό βήμα και την απευθείας άνοδο

Νότιγχαμ Φόρεστ: Έτοιμη για το καθοριστικό βήμα και την απευθείας άνοδο

bet365

Ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι στην παραμυθένια πορεία της φετινής σεζόν για την Νότιγχαμ Φόρεστ είναι το αποψινό. Με νίκη απέναντι στην Μπόρνμουθ η ομάδα του Κούπερ μπαίνει στις θέσεις της απευθείας ανόδου στην Premier και... μετράει αντίστροφα!

Ο Στιβ Κούπερ τον Σεπτέμβρη του 2021 είχε την ομάδα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Championship και αυτή τη στιγμή, στις αρχές του Μάη του 2022, ο σύλλογος προετοιμάζεται να διεκδικήσει με όλες τις δυνάμεις του, την είσοδο στις θέσεις της απευθείας ανόδου για πρώτη φορά στη σεζόν.

Και μάλιστα, αν το καταφέρει αυτό η Φόρεστ στο ματς με την Μπόρνμουθ στο Vitality Stadium, θα πάει πλέον στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας με υπεροχή έναντι των «cherries» στην ισοβαθμία (με διαφορά τερμάτων υπέρ της) για να ορίζει την τύχη της στο φινάλε.

Η Νότιγχαμ κατάφερε μετά και το 5-1 επί της Σουόνσι πριν από μερικές μέρες να γίνει η μοναδική ομάδα στην Championship που παρέμεινε αήττητη εντός έδρας και αφού το City Ground αποδείχθηκε φρούριο, είναι ώρα για τους ποδοσφαιριστές στα δυο τελευταία ματς μπροστά σε αντίπαλο κοινό να δείξουν σθένος και χαρακτήρα.

Φυσικά οι «cherries» θα επιχειρήσουν να διατηρήσουν την απόστασή τους στη 2η θέση – η Φούλαμ στέφθηκε ήδη Πρωταθλήτρια με την «εφτάρα» επί της Λούτον το βράδυ της Δευτέρας – και παίζει για δυο αποτελέσματα, από τη στιγμή που την ευνοεί και η ισοπαλία...

H βαθμολογία της Championship

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα