Μίτροβιτς: «Έσπασε» το απόλυτο ρεκόρ στην Championship με 43 γκολ σε 43 ματς! (vid)

Μίτροβιτς: «Έσπασε» το απόλυτο ρεκόρ στην Championship με 43 γκολ σε 43 ματς! (vid)

Μίτροβιτς: «Έσπασε» το απόλυτο ρεκόρ στην Championship με 43 γκολ σε 43 ματς! (vid)

bet365

Ο Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς συνεχίζει και σπάει τα κοντέρ! Κόντρα στη Λούτον σκόραρε δύο φορές κι έφτασε τα 43 τέρματα στην Championship, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ.

Με το 7-0 η Φούλαμ διέλυσε τη Λούτον στο «Κρέιβεν Κότατζ» κι εξασφάλισε μαθηματικά και με εντυπωσιακό τρόπο την κατάκτηση του φετινού τίτλου στην Championship! Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από τον Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα του κατακτήσει το τρίποντο.

Σκόραρε δύο φορές και με αυτόν τον τρόπο έφτασε τα 43 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου. Εως τώρα μόνο ο Γκάι Γούιτινγχαμ είχε σκοράρει 42 φορές τη σεζόν 1992/93. Από την πλευρά του ο Μίτροβιτς, ο οποίος έχει σε 43 συμμετοχές ισάριθμα γκολ θα έχει την ευκαιρία να διευρύνει το ρεκόρ του, στο τελευταίο ματς της τρέχουσας σεζόν κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Tα νούμερα του Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς τη φετινή σεζόν είναι πραγματικά ασύλληπτα. Ο ύψους 1.89 Σέρβος στράικερ πήρε από το χέρι την Φούλαμ, οδηγώντας την στην άνοδο για την κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας. Οπως είναι λογικό το βραβείο για τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της χρονιάς στην Championship δεν θα μπορούσε να καταλήξει σε άλλα χέρια εκτός του Μίτροβιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα