Τζέραρντ για Κλοπ: «Η πιο σημαντική υπογραφή στη Λίβερπουλ» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Τζέραρντ για Κλοπ: «Η πιο σημαντική υπογραφή στη Λίβερπουλ» (vid)

bet365

Ο Στίβεν Τζέραρντ φυσικά και χάρηκε για την επέκταση του συμβολαίου του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ και χαρακτήρισε αυτή την εξέλιξη ως την πιο σημαντική υπογραφή που θα μπορούσε ν' αποσπάσει ο σύλλογος.

Ο Stevie G εκτιμά απεριόριστα τον Κλοπ, οι δυο τους έχουν εξαιρετική σχέση, έχουν συνομιλήσει τόσο ως άνθρωποι, όσο και ως επαγγελματίες και φυσικά δεν είχε κανένα θέμα να εκφράσει τη χαρά του για την παραμονή του Γερμανού στο «Άνφιλντ» μέχρι και το 2026.

«Νομίζω πως όλοι μπορείτε να φανταστείτε πως αισθάνομαι από το χαμόγελό μου... Οι οπαδοί της Λίβερπουλ θα πρέπει να είναι πολύ χαρούμενοι με αυτά τα νέα.

Συγχαρητήρια και στον Γιούργκεν και στο επιτελείο του. Νομίζω ότι θα είναι η πιο σημαντική υπογραφή που θα μπορούσε ν' αποσπάσει η Λίβερπουλ για τα επόμενα αρκετά χρόνια» είπε ο κόουτς της Άστον Βίλα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα