Τσέλσι: Μέχρι την Παρασκευή η απόφαση για την πώληση!

Τσέλσι: Μέχρι την Παρασκευή η απόφαση για την πώληση!

Τσέλσι: Μέχρι την Παρασκευή η απόφαση για την πώληση!

bet365

Τσέλσι... ώρα μηδέν, αφού μέχρι την Παρασκευή θα γίνει γνωστός ο νέος ιδιοκτήτης του συλλόγου. 

Οι τρεις εναπομείναντες πλειοδότες για την Τσέλσι κάνουν τις τελικές τους παρουσιάσεις σήμερα και αύριο, με τον προτιμώμενο πλειοδότη να αναμένεται να επιλεγεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Η κοινοπραξία του Τοντ Μπόελι συναντήθηκε με το διοικητικό συμβούλιο της Τσέλσι το πρωί της Τρίτης, ενώ η ομάδα του Στιβ Παλιούκα και η ομάδα του Σερ Μάρτιν Μπρόουτον θα κάνουν τις παρουσιάσεις τους την Τετάρτη (27/4).

Ο Μπόελι, ο συνιδιοκτήτης των Σέλτικς, Στιβ Παλιούκα, αλλά και η ομάδα του Μπρόουτον, έχουν όλοι πετάξει στο Λονδίνο για να είναι παρόντες στις συναντήσεις. Και οι τρεις πλευρές θα ενημερωθούν από την Raine Group, την αμερικανική εμπορική τράπεζα που διαχειρίζεται την πώληση της Τσέλσι, την Πέμπτη ή την Παρασκευή. Η τελική απόφαση παραμένει στα χέρια του Ρομάν Αμπράμοβιτς, όμως λόγω των κυρώσεων που επιβλήθηκαν στα περιουσιακά στοιχεία του Ρώσου ολιγάρχη, οποιαδήποτε πώληση πρέπει να πάρει το «οκ» από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Sky News» οι αγοραστές θα υπογράψουν δέσμευση πως δεν θα πουλήσουν τις μετοχές τους για τα επόμενα δέκα χρόνια (2032). Πρόκειται για έναν απαράβατο όρο που έχει θέσει η αγγλική κυβέρνηση και με τον οποίο συμφωνεί και η πλευρά του Ρoμάν Αμπράμοβιτς ώστε να υπάρξει σταθερότητα στη διοίκηση των Λονδρέζων.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα