Λίβερπουλ: Επαφές με τον Τσουαμενί της Μονακό

Λίβερπουλ: Επαφές με τον Τσουαμενί της Μονακό

bet365

Στο κόλπο για την απόκτηση του Αουρελιέν Τσουαμενί της Μονακό μπήκε δυναμικά η Λίβερπουλ σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, ανοίγοντας επαφές με την πλευρά του παίκτη ο οποίος βρίσκεται ήδη στα ραντάρ των Ρεάλ, Γιουνάιτεντ και Παρί.

Η Λίβερπουλ επικεντρώνεται στην τελική ευθεία της σεζόν, διεκδικώντας και τους τρεις τίτλους που παραμένουν διαθέσιμοι (Premier League, Champions League, FA Cup). Ωστόσο, το «βλέμμα» στρέφεται παράλληλα και στην ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν, με τους ιθύνοντες των Reds να κάνουν δυναμικό «μπάσιμο» για την απόκτηση του Αουρελιέν Τσουαμενί!

Όπως αναφέρει το γαλλικό «Foot Mercato», οι Κόκκινοι έχουν ήδη ανοίξει επαφές με την πλευρά του 22χρονου διεθνή Γάλλου χαφ της Μονακό, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι από το Πριγκιπάτο και βρίσκεται ψηλά στη λίστα τόσο της Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο ανερχόμενος σταρ των Τρικολόρ (8 συμ./1 γκολ επί Ντιντιέ Ντεσάν) φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στο Νησί και να αγωνιστεί στο «Άνφιλντ» και η επιθυμία του είναι παράγοντας που θα παίξει κομβικό ρόλο στην ομάδα που θα κερδίσει την υπογραφή του. Το ζήτημα, όμως, είναι και οικονομικό, αφού η τιμή πώλησής του από τη Μονακό αναμένεται θα ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις του παίκτη φάνηκαν αρκετά υψηλότερα από τις αρχικές εκτιμήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, γεγονός που είχε ως συνέπεια να «παγώσουν» προς το παρόν οι συζητήσεις τους.

Τη φετινή σεζόν ο Τσουαμενί μετράει 47 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Μονακό και είναι ο παίκτης με τα περισσότερα τάκλιν και τις περισσότερες αναχαιτίσεις στα Top-5 πρωταθλήματα!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα