Λίβερπουλ - Έβερτον: Ο Άλισον μιμήθηκε τον Πίκφορντ, «πικάροντας» τον για τις καθυστερήσεις του (vid)

Λίβερπουλ - Έβερτον: Ο Άλισον μιμήθηκε τον Πίκφορντ, «πικάροντας» τον για τις καθυστερήσεις του (vid)

bet365

Ο Άλισον πρόσθεσε το «αλατοπίπερο» στην σπουδαία νίκη της Λίβερπουλ κόντρα στην Έβερτον, πικάροντας με το ίδιο... νόμισμα τον Τζόρνταν Πίκφορντ, κάνοντας δηλαδή καθυστερήσεις στο φινάλε!

Η Λίβερπουλ επικράτησε κατά κράτος της Έβερτον στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ. Το τελικό 2-0 μπορεί να μην αποτυπώνει πλήρως την εικόνα των δύο ομάδων, αλλά οι Reds κατάφεραν να πάρουν σχετικά άνετα ένα σπουδαίο τρίποντο, με κατοχή-ρεκόρ στο 83%, απέναντι στην εξαιρετικά διαβασμένη ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ, που έπαιξε, όμως και το «χαρτί» της σκοπιμότητας.

Οι παίκτες των Τόφιζ προσπάθησαν από νωρίς να «χαλάσουν» το μυαλό των Reds, με καβγάδες, με απόπειρες να κερδίσουν πέναλτι όπως στην περίπτωση του Γκόρντον, αλλά και να ξοδέψουν όσο περισσότερο χρόνο μπορούσαν με τον Τζόρνταν Πίκφορντ. Κάτι που ο Άλισον δεν άφησε να περάσει.. αναπάντητο όταν όλα είχαν κριθεί στο ματς, φροντίζοντας να «πικάρει» τον Άγγλο κίπερ στα τελευταία λεπτά, με δικές του καθυστερήσεις!

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος αφού μπλόκαρε όρθιος το σουτ του Ριτσάρλισον στο 90+2', έπεσε επιδεικτικά στο χορτάρι και ο σκηνοθέτης της μετάδοσης κατάλαβε αμέσως τι συνέβαινε, δίνοντας ένα κοντινό πλάνο στην εξέδρα των Reds που το διασκέδασε με την ψυχή της, αλλά και στον διεθνή κίπερ των Τόφιζ, ο οποίος κοιτούσε, μάλλον, αμέριμνος.

Δείτε παρακάτω τις καθυστερήσεις του Πίκφορντ και την «μίμηση» του Άλισον:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα