Μπρέντα: Οι οπαδοί της έβαλαν φρένο στην εξαγορά της από το City Football Group

Μπρέντα: Οι οπαδοί της έβαλαν φρένο στην εξαγορά της από το City Football Group

Νίκος Κικίδης
Μπρέντα: Οι οπαδοί της έβαλαν φρένο στην εξαγορά της από το City Football Group

bet365

Ναυάγιο μεταξύ CFG και Μπρέντα για την εξαγορά του κλαμπ, λόγω της εχθρικής στάσης των οπαδών προς τον όμιλο της Μάντσεστερ Σίτι.

«Μείνετε μακριά από την περιοχή μας, η Μπρέντα δεν είναι μέρος της ιστορίας της City Football Group» προειδοποιούσαν με πανό έξω από το «Έτιχαντ» οι οπαδοί του ολλανδικού συλλόγου και το αίτημά τους τελικά έγινε πραγματικότητα.

Παρά τη συμφωνία των Ολλανδών με τον όμιλο της Μάντσεστερ Σίτι για την εξαγορά του κλαμπ έναντι επτά εκατομμύριων ευρώ, η ισχυρή αντίσταση που συνάντησαν από το οπαδικό κίνημα φαίνεται πως τους έβαλε σε δεύτερες σκέψεις σχετικά με την υπογραφή του deal.

Καμπάνιες στα social media, εχθρικά πανό και μηνύματα κατά του City Football Group ήταν μόνο μερικά από τα μέσα που επιστράτευσαν οι οπαδοί προκειμένου να οδηγήσουν σε ναυάγιο τις διαπραγματεύσεις και τελικά η αποστολή τους ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση μέσω σύντομης ενημέρωσης: «Μετά από εντατικές συζητήσεις τόσο με το City Football Group όσο και με δύο πιθανές εναλλακτικές, το Ίδρυμα NOAD αποφάσισε έπειτα από προσεκτικές και εκτενείς δοκιμές να διατηρήσει τις μετοχές της Μπρέντα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα