Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Γκολ μετά από 7 ματς ο Σαλάχ, 2-0 οι Κόκκινοι! (vid)

Γιάννης Αρώνης
Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Γκολ μετά από 7 ματς ο Σαλάχ, 2-0 οι Κόκκινοι! (vid)

bet365

Στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι γηπεδούχοι «έκρυψαν» την μπάλα και ο Σαλάχ την εμφάνισε στα δίχτυα του Ντε Χέα. Γκολ μετά τις 12 Μαρτίου για τον Αιγύπτιο σούπερ-σταρ.

Σε λιγότερα από 25 λεπτά αγώνα η Λίβερπουλ απέκτησε ένα ισχυρό προβάδισμα νίκης απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Κόκκινοι έδειξαν με το «καλησπέρα» ότι δεν αστειεύονται και δεν έχουν καμία διάθεση να διαπραγματευτούν τη νίκη και τους πολύτιμους τρεις βαθμούς στο ντέρμπι!

Μετά από όμορφη κυκλοφορία των γηπεδούχων, ο Μανέ με μάτια.. στην πλάτη είδε την κίνηση του Σαλάχ και με ακριβέστατη μπαλιά με τη μία τον έβγαλε απέναντι στο Ντε Χέα που δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το 2-0!

Αυτό ήταν το πρώτο γκολ για τον Μοχάμεντ Σαλάχ από τις 12 Μαρτίου, όταν και είχε σκοράρει απέναντι στην Μπράιτον. Ο Αιγύπτιος έδωσε τέλος στο σερί αφλογιστίας του την καταλληλότερη στιγμή για την Λίβερπουλ!

Δείτε τον τρόπο που έγινε το 2-0 για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα