Premier League: Προτάθηκαν οι συνεντεύξεις προπονητών στο ημίχρονο από τη νέα σεζόν

Κώστας Τόπας
Premier League: Προτάθηκαν οι συνεντεύξεις προπονητών στο ημίχρονο από τη νέα σεζόν

bet365

Η Premier League πρότεινε στις ομάδες να υπάρχουν από τη νέα σεζόν συνεντεύξεις από τους προπονητές κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου σε αγώνα.

Δημοσίευμα της «Daily Mail» αποκαλύπτει την πρόταση που κατέθεσε η Premier League στις 20 ομάδες του αγγλικού πρωταθλήματος. Αυτή αφορά το κομμάτι των συνεντεύξεων από τους προπονητές κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου σε αγώνα, που θα μπορούσαν να είναι μέρος των ζωντανών τηλεοπτικών μεταδόσεων από την επόμενη σεζόν.

Οι 20 σύλλογοι αναμένεται να ψηφίσουν και να πάρουν την τελική τους απόφαση στην ετήσια γενική τους συνέλευση τον Ιούνιο. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, οι συνεντεύξεις θα περιορίζονται σε πέντε τη σεζόν ανά προπονητή. Εν τω μεταξύ, αυτοί που θα βρίσκονται πίσω στο σκορ στο ημίχρονο δεν θα προσεγγίζονται για συνέντευξη.

Τέτοιες συνεντεύξεις, είναι συνηθισμένες στον αθλητισμό μιας και εδώ και πολλά χρόνια πραγματοποιούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ιδέα των συνεντεύξεων στο ημίχρονο στην Premier League είχε προταθεί ξανά το 2020, όταν το ποδόσφαιρο είχε διακοπεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Τότε, οι σύλλογοι της Premier League είχαν απορρίψει το συγκεκριμένο πλάνο, όπως επίσης είχαν πει «όχι» στις συνεντεύξεις παικτών στο ημίχρονο, και στην ύπαρξη καμερών και μικροφώνων στα αποδυτήρια, στο πλαίσιο του Project Restart. Εως τώρα πάντως και σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες, οι προπονητές της Premier League οφείλουν να δίνουν συνέντευξη Τύπου πριν και μετά από κάθε αγώνα πρωταθλήματος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα