Τότεναμ – Μπράιτον 0-1: Κουμάντο οι «γλάροι» στο Βόρειο Λονδίνο! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Τότεναμ – Μπράιτον 0-1: Κουμάντο οι «γλάροι» στο Βόρειο Λονδίνο! (vid)

bet365

Μετά το πέρασμα από το «Έμιρεϊτς», η Μπράιτον έκανε ζημιά και στην Τότεναμ επικρατώντας 1-0 με γκολ του Τροσάρ στο 90' και προκαλώντας άγχος στα «σπιρούνια» για την υπόθεση της 4άδας! Μέτρια έως κακή η ομάδα του Κόντε...

Η Τότεναμ άργησε πάρα πολύ να μπει στο κλίμα της αναμέτρησης, ο Κόντε ήταν έξαλλος στην άκρη του πάγκου και η Μπράιτον όσο κι αν προσπάθησε, δεν εκμεταλλεύτηκε την περίσταση που είχε δημιουργηθεί στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στο Λονδίνο.

Οι «γλάροι» στο πρώτο ημίωρο με τους Μουεπού και Βέλτμαν ήταν απειλητικοί, ο Λάμπτεϊ έκανε μια από τις καλές του εμφανίσεις με τον τρόπο που τραβάει τα μαρκαρίσματα και ταλαιπωρεί τους αντιπάλους του και τα «σπιρούνια» είχαν μπλέξει. Όχι ότι είχε ιδιαίτερο θέαμα το παιχνίδι, αλλά το σύνολο του Πότερ ήταν καλά οργανωμένο στον αγωνιστικό χώρο.

Ο κόσμος της Τότεναμ στο δεύτερο μέρος άρχισε να ζητάει περισσότερη ένταση στο ματς και περίμενε να δει κάτι διαφορετικό από τους παίκτες. Ο Σον στο 50ο λεπτό βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση στην περιοχή όμως το σουτ που επιχείρησε κόντραρε. Το ίδιο συνέβη και στο 58' με τον Νοτιοκορεάτη να κοντρολάρει προτού κάνει το χαμηλό πλασέ, αλλά πάλι δεν έφτασε στο στόχο η μπάλα. Στο 63' ο Τροσάρ απάντησε στις ευκαιρίες με ένα σουτ που έφυγε ψηλά και ο Πότερ χειροκροτούσε βλέποντας τους ποδοσφαιριστές του να διατηρούν την ισορροπία στο ματς.

Για μερικά... χιλιοστά στο 75' ο Ρεγκιλόν δεν πρόλαβε το γύρισμα του Κέιν από δεξιά, ο Μόουρα αμέσως μετά με σχεδόν ίδια κίνηση είδε τον Σάντσες να μπλοκάρει τη μπάλα χαμηλά. Η απόλυτα ανταγωνιστική Μπράιτον κατάφερε να μην επιτρέψει στους παίκτες του Κόντε να παίξουν κοντά στα καρέ της και στο 90' έγινε το «μπαμ».

Ο Τροσάρ - που σκόραρε και στο «Έμιρεϊτς» - από αριστερά παρακολουθούσε την εξέλιξη της φάσης, πάτησε περιοχή παίρνοντας τον διάδρομο που... του άνοιξε ο Ντάιερ και με δεξί πλασέ έγραψε το τελικό 1-0! Έπειτα από τέσσερις διαδοχικές νίκες η Τότεναμ είδε να της έρχεται ένα πολύ κακό αποτέλεσμα στο θέμα της 4άδας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα