«Τεν Χαγκ, ο νέος προπονητής της Γιουνάιτεντ»

«Τεν Χαγκ, ο νέος προπονητής της Γιουνάιτεντ»

Newsroom
«Τεν Χαγκ, ο νέος προπονητής της Γιουνάιτεντ»

bet365

Καταρχήν συμφωνία του Έρικ Τεν Χαγκ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκαλύπτουν στην Αγγλία, με τον Ολλανδό να εμφανίζεται πλέον έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία!

Ο Έρικ Τεν Χαγκ κέρδισε την ψήφο εμπιστοσύνης των ανθρώπων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την τεχνική ηγεσία και πλέον φαίνεται πως επετεύχθη και η καταρχήν συμφωνία που αναμένεται να «ξεκλειδώσει» το deal οριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Athletic» που επιβεβαιώνει και ο έγκριτος Ιταλός ρεπόρτερ, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ολλανδός τα βρήκε προφορικά με τους Κόκκινους Διάβολους και πρόκειται να βάλει την υπογραφή του συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο Μάντσεστερ μέχρι το 2026!

Όπερ σημαίνει πως στη Γιουνάιτεντ έχει ληφθεί αυτομάτως και η απόφαση της αποπληρωμής της ρήτρας του 52χρονου προπονητή, η οποία έχει τοποθετηθεί από τον Άγιαξ στα δυο εκατομμύρια ευρώ.

Κάπως έτσι ο Τεν Χαγκ φαίνεται πως κερδίζει και με τη... βούλα τη μάχη με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο για τον πάγκο της Γιουνάιτεντ και πλέον απομένει μονάχα το τυπικό σκέλος που θα επισημοποιήσει την έναρξη της συνεργασίας.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα