Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το πέναλτι που ζήτησαν οι Κόκκινοι Διάβολοι για χέρι του Κιν στο 90+2΄(vid)

Newsroom
Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το πέναλτι που ζήτησαν οι Κόκκινοι Διάβολοι για χέρι του Κιν στο 90+2΄(vid)

bet365

Η Έβερτον κατάφερε να πάρει νίκη-ανάσα απέναντι στη Γιουνάιτεντ, όμως το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό αν στο φινάλε ο ρέφερι είχε καταλογίσει πέναλτι για τους φιλοξενούμενους σε χέρι του Μάικλ Κιν.

Κόντρα σε όλες τις πιθανότητες, η Έβερτον κατάφερε να βάλει τέλος στο σερί δίχως νίκη και να επικρατήσει 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παίρνοντας τρεις βαθμούς - βάλσαμο για την παραμονή της στην Premier League.

Τα πράγματα ωστόσο θα μπορούσαν να είχα καταστεί πολύ διαφορετικά αν ο ρέφερι της αναμέτρησης είχε καταλογίσει πέναλτι για τους Κόκκινους Διάβολους τρία λεπτά πριν από τον εκπνοή.

Στο 90+2΄ το σουτ που δοκίμασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο από το ύψος του πέναλτι άλλαξε ελαφρώς πορεία πάνω στο χέρι του Μάικλ Κιν, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για παράβαση, η οποία ωστόσο δεν καταλογίστηκε ποτέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα