Tσέλσι - Μπρέντφορντ 1-4: Ιστορική τεσσάρα με ηγέτη τον Έρικσεν!

Tσέλσι - Μπρέντφορντ 1-4: Ιστορική τεσσάρα με ηγέτη τον Έρικσεν!

bet365

Η Μπρέντφορντ διέλυσε με 4-1 στο Λονδίνο την Τσέλσι, πέτυχε την πρώτη νίκη κόντρα στους Μπλε έπειτα από 83 χρόνια, με τον Ερικσεν να κάνει τρομερό ματς.

Η Μπρέντφορντ έγραψε ιστορία, διέλυσε με 4-1 την Τσέλσι στο Λονδίνο, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη της κόντρα στους Μπλε έπειτα το 1939! Οι Λονδρέζοι είχαν το μυαλό τους στα προημιτελικά με τη Ρεάλ Μαδρίτης (6/4), παρουσιάζοντας το χειρότερο αγωνιστικό πρόσωπο μέσα στη χρονιά. Παράλληλα, ήταν μόλις η δεύτερη φορά στην Premier League που η Τσέλσι δέχθηκε τουλάχιστον τρία τέρματα από νεοφώτιστη ομάδα.

Ο Ερικσεν ήταν εξαιρετικός, πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Premier με τη νέα του ομάδα και ουσιαστικά σφράγισε την παραμονή!

Kακό α' μέρος, με την Τσέλσι να έχει τον έλεγχο, όχι όμως και τον τρόπο να βρει δίχτυα. Στο 48' η Τσέλσι άνοιξε το σκορ με μακρινό σουτ του Ρούντιγκερ. Ωστόσο, η απάντηση της Μπρέντφορντ ήταν... εκκωφαντική. Χρειάστηκαν... 35 δευτερόλεπτα για να ισοφαρίσει με τον Γιάνελτ, ενώ στο 54' ο Ερικσεν με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 2-1.

Πολλά τα λάθη των Μπλε και στο 60' ήρθε και το τρίτο γκολ. Ο Γιάνελτ έφυγε στην πλάτη της άμυνας έπειτα από μεγάλη μπαλιά του Τόνεϊ και σημείωσε το 3-1 με τρομερό τελείωμα. Το 4-1 διαμορφώθηκε στο 87' με τον Βίσα.

Ματσάρα χωρίς νικητή στο «Έλαντ Ρόουντ»

Μεγάλο ματς στο «Έλαντ Ρόουντ», αλλά χωρίς νικητή, αφού Λιντς και Σαουθάμπτον αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Στο +8 από τη 18η θέση οι γηπεδούχοι που πλέον αισθάνονται πιο άνετα. Τα «παγώνια» πίεσαν, είχαν ευκαιρίες και στο 29' άνοιξαν το σκορ. Ο Ραφίνια έκανε τη σέντρα, ο Χάρισον εκμεταλλεύθηκε το σοβαρό λάθος του Φόρστερ και πέτυχε το 1-0. Η Σαουθάμπτον ήταν καλύτερη στην επανάληψη και στο 49' με τη φαουλάρα του Γουόρντ – Πρόους πέτυχε το 1-1. Μάλιστα, ήταν το 13ο του τέρμα με φάουλ και... κυνηγά τον Μπέκαμ. Η Λιντς πίεσε, το ματς είχε εξαιρετικό ρυθμό, αλλά όχι και νικητή!

Επιστροφή στις νίκες για Γουλβς

Η Γουλβς επέστρεψε στις νίκες, επικράτησε 2-1 της Αστον Βίλα εντός έδρας και συνεχίζει να παραμένει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Η Γουλβς προηγήθηκε με τον Γιόνι Κάστρο, ενώ ο Γιανγκ σημείωσε αυτογκόλ για το 2-0 στο 36΄. Ο Γουότκινς με πέναλτι στο 86' μείωσε σε 2-1. Ωστόσο, ο Τζέραρντ, δεν απέφυγε τις τρεις συνεχόμενες ήττες του, για πρώτη φορά ως προπονητής επί αγγλικού εδάφους!

Βαθμός για Νόριτς με διακριθέντα Γιαννούλη και επανεμφάνιση Τζόλη

Επιτέλους βαθμός για την παραπαίουσα Νόριτς, η οποία έμεινε «όρθια» και κράτησε το μηδέν στο «Amex» κόντρα στη Μπράιτον (0-0). Με βασικό τον Δημήτρη Γιαννούλη και τον Χρήστο Τζόλη να παίρνει ξανά χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αμφότεροι από τις 15 Ιανουαρίου, τα Καναρίνια έβαλαν τέλος στο σερί των έξι διαδοχικών ηττών στο πρωτάθλημα (οκτώ, όμως, χωρίς νίκη), αντέχοντας στην πολιορκία των Γλάρων που είχαν χαμένο πέναλτι με τον Μοπέ στο 29' και συνολικά 31 τελικές, έναντι μόλις 6 (και καμίας εντός στόχου) για τη Νόριτς. Από τους διακριθέντες ο Έλληνας μπακ στην τετράδα της άμυνας, ο Τζόλης πέρασε στο ματς στο 81'. Το status της ουραγού, όμως, δεν άλλαξε για τα Καναρίνια, που βρίσκονται τελευταίοι με 18 βαθμούς και στο -7 από τη 17η Έβερτον αλλά με τρία ματς περισσότερα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα