Κέιν: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέρει χρήματα και Μαρσιάλ για την απόκτησή του

Newsroom
Κέιν: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέρει χρήματα και Μαρσιάλ για την απόκτησή του

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει πάψει να ασχολείται για την περίπτωση του Χάρι Κέιν και σύμφωνα με το «ESPN», εξετάζει το ενδεχόμενο παραχώρησης του Άντονι Μαρσιάλ στην Τότεναμ, ώστε να μειώσει το συνολικό κόστος μεταγραφής.

Μετά από άλλη μια ομολογουμένως αποτυχημένη σεζόν με μοναδικό της διακύβευμα την έξοδο στο επόμενο Champions League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοιτάζει ήδη την επόμενη ημέρα. Κι ενώ η προσοχή είναι στραμμένη κυρίως στο θέμα του προπονητή που θα διαδεχθεί τον υπηρεσιακό, Ραλφ Ράνγκνικ, η διοίκηση των Κόκκινων Διαβόλων εξετάζει τρόπους ώστε να πυροδοτήσει τη «βόμβα» με τον Χάρι Κέιν.

Ο Άγγλος στράικερ απασχολεί διαρκώς τη Γιουνάιτεντ και πλέον αποτελεί τον μεγάλο μεταγραφικό της στόχο για την αντικατάσταση του Έντινσον Καβάνι, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει ως ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι. Δεδομένων των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων των Λονδρέζων (το λιγότερο 120 εκατομμύρια ευρώ), οι ιθύνοντες του κλαμπ ψάχνουν την κατάλληλη φόρμουλα για την απόκτησή του και σύμφωνα με το «ESPN», βάζουν στο τραπέζι για να το πετύχουν τον Αντονί Μαρσιάλ ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Ο Γάλλος φορ αγωνίζεται δανεικός στη Σεβίλλη ως το τέλος της σεζόν, έχει συμβόλαιο ως το 2024 στους Κόκκινους Διαβόλους και ταιριάζει στα «θέλω» του Αντόνιο Κόντε και των Σπερς, οι οποίοι στο παρελθόν είχαν ενδιαφερθεί «ζεστά» για τη μεταγραφή του.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, το «αγκάθι» ενδέχεται να προκύψει από την πλευρά του ίδιου του παίκτη, ο οποίος επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του είτε στην Ισπανία, είτε στην Ιταλία σε περίπτωση που αποχωρήσει μόνιμα στο τέλος της σεζόν.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα