Πογκμπά: «Τόσο καιρό παλεύω και δεν παίρνω τίτλους»

Πογκμπά: «Τόσο καιρό παλεύω και δεν παίρνω τίτλους»

Κώστας Τόπας
Πογκμπά: «Τόσο καιρό παλεύω και δεν παίρνω τίτλους»

bet365

Για το μέλλον του αλλά και για το γεγονός ότι δεν θα κατακτήσει κάποιο τρόπαιο γι' ακόμη μία σεζόν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μίλησε ο Πολ Πογκμπά.

Στο τέλος του συμβολαίου τον ερχόμενο Ιούνιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Πολ Πογκμπά δεν ξέρει τι θα του επιφυλάξει το μέλλον, μιας και όπως τόνισε στο «Telefoot», όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

«Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί για το μέλλον μου, δεν έχει γίνει τίποτα. Μπορώ να αποφασίσω αύριο, όπως μπορώ να αποφασίσω κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Θέλω να τελειώσω καλά τη σεζόν για να προετοιμαστώ για το Παγκόσμιο Κύπελλο», ανέφερε αρχικά στο γαλλικό Μέσο και στη συνέχεια τοποθετήθηκε για την πορεία του στην εθνική Γαλλίας αλλά και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Πραγματικά το να παίζω για την Γαλλία μου δίνει ανάσες καθαρού αέρα! Αυτή είναι η αλήθεια. Πέρασα δύσκολες στιγμές με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και χρειαζόμουν αυτό το διάλειμμα για να επανακτήσω την ενέργεια μου και την αυτοπεποίθηση μου. Μερικές φορές που δεν έπαιζα ή δεν ερχόντουσαν τα καλά αποτελέσματα, ερχόμουν εδώ, στην Γαλλία και έπαιρνα δυνάμεις.

Η φετινή σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα, αλλά δεν μπορούμε να κατακτήσουμε κάποιον τίτλο. Ούτε φέτος θα το κάνουμε, ούτε τα τελευταία χρόνια το κάναμε. Θέλω να παίζω και να κατακτώ τίτλους, για αυτό αγωνίζομαι. Είναι στενάχωρο που δεν το καταφέρνω με την Γιουνάιτεντ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πολ Πογκμπά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα