Τζέραρντ: Το τελευταίο του ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ διήρκησε 38 δευτερόλεπτα (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Τζέραρντ: Το τελευταίο του ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ διήρκησε 38 δευτερόλεπτα (vid)

bet365

Πέρασαν 7 χρόνια από την τελευταία φορά που το μεγάλο ντέρμπι της Γιουνάιτεντ με την Λίβερπουλ είχε παρόντα και τον Στίβεν Τζέραρντ. Για την ακρίβεια, δεν... πρόλαβε να φανεί στο χορτάρι. Εκεί ήταν μονάχα για 38''!

Στις 22 Μαρτίου του 2015 οι «κόκκινοι διάβολοι» επισκέπτονται το «Άνφιλντ» και ο Χουάν Μάτα γράφει την ιστορία του ματς με τα δυο τέρματα που πέτυχε για το τελικό 2-1 των φιλοξενούμενων.

Κι όμως, ο απόλυτος πρωταγωνιστής εκείνης της αναμέτρησης θα γινόταν ένας ποδοσφαιριστής που... πρόλαβε να βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο μόλις για 38 δευτερόλεπτα!

Ο Στίβεν Τζέραρντ μπήκε με αλλαγή αντί του Άνταμ Λαλάνα στην έναρξη του δευτέρου μέρους, έπεσε με δύναμη πάνω στον Μάτα για να προλάβει να στείλει τη μπάλα σε συμπαίκτη του και στα... καπάκια πάτησε με δύναμη τον αστράγαλο του Ερέρα.

Ο ρέφερι δεν είχε άλλη επιλογή από την τιμωρία των δύο περιστατικών, έδειξε στον Stevie G την άγουσα για τ' αποδυτήρια, ο Μάτα σκόραρε ξανά με μαγικό πλάγιο βολέ και ο Τζέραρντ στο τελευταίο του τεράστιο ντέρμπι θα άφηνε το στίγμα του. Όχι με την εμφάνισή του, αλλά με το... ταχύτατο πέρασμά του.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα