Έβερτον - Νιούκαστλ: Άνδρας εισέβαλε και δέθηκε απ' τον λαιμό στο δοκάρι (vid)

Newsroom
Έβερτον - Νιούκαστλ: Άνδρας εισέβαλε και δέθηκε απ' τον λαιμό στο δοκάρι (vid)

bet365

Απρόσμενη διακοπή στο «Γκούντισον Παρκ», καθώς ένας άνδρας διαδηλωτής εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και δέθηκε στο δοκάρι.

Πρωτοφανές περιστατικό στο Έβερτον-Νιούκαστλ. Το ματς διεκόπη προσωρινά στο 51' μετά από εισβολή ενός άνδρα στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος έδεσε τον λαιμό του στο κάθετο δοκάρι της εστίας των Ζαχαρωτών.

Ο 21χρονος ονόματι Λουίς ΜακΚένι φορούσε ένα πορτοκαλί t-shirt το οποίο έγραφε το μήνυμα «Just Stop Oil» (Σταματήστε τα πετρέλαια) και έναν σύνδεσμο για την καμπάνια υπέρ της οποίας διαδήλωνε.

Χρειάστηκε η κινητοποίηση αρκετών ανθρώπων και η χρησιμοποίηση κόφτη για να τον απελευθερώσουν και να τον απομακρύνουν, με τους οπαδούς της Έβερτον, να του πετούν αντικείμενα καθώς αποχωρούσε υπό τη συνοδεία των σεκιούριτι. Ένας, μάλιστα, εισέβαλε επίσης στον αγωνιστικό χώρο για να του επιτεθεί.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα