Λιντς - Νόριτς: «Παράνοια» στις καθυστερήσεις, «buzzer-beater» στο 90+4' και κλάματα από τον τεχνικό διευθυντή! (vid)

Newsroom
Λιντς - Νόριτς: «Παράνοια» στις καθυστερήσεις, «buzzer-beater» στο 90+4' και κλάματα από τον τεχνικό διευθυντή! (vid)

bet365

Φινάλε βγαλμένο από τα πιο «τρελά» σενάρια του αγγλικού ποδοσφαίρου στο Λιντς-Νόριτς, καθώς στο ντέρμπι παραμονής τα Παγώνια ισοφαρίστηκαν στο 90+1', αλλά νίκησαν με γκολ του 19χρονου Γκέλχαρντ στο 90+4', κάνοντας μέχρι και τον πρόεδρο της ομάδας του να δακρύσει!

Το ντέρμπι παραμονής ανάμεσα σε Λιντς-Νόριτς έσπασε «καρδιές». Και χάρισε ένα από τα πιο δραματικά, γεμάτα σασπένς κι έντονο κοντράστ, φινάλε της φετινής και όχι μόνο Premier League. Τα Παγώνια «καίγονταν» για τη νίκη απέναντι στην ουραγό Νόριτς που πάλευε για τις δικές της πιθανότητες και μέχρι το 90' έδειχναν να κρατούν «σφιχτά» το τρίποντο. Τα πράγματα, όμως, πήραν «άγρια» τροπή στις καθυστερήσεις.

Στο 90+1', ο Μακλίν παραβίασε την εστία του Μελιέ με προβολή από την ασίστ του Πούκι και έριξε στο καναβάτσο τους γηπεδούχους. Αμέσως μετά το γκολ, σε μια τελευταία «ζαριά» από τον πάγκο, ο Τζέσι Μαρς απέσυρε κεντρικό αμυντικό για να ρίξει στη θέση του τον 19χρονο επιθετικό, Τζο Γκέλχαρντ. Και ο Άγγλος teenager έμελλε να λυτρώσει τα Παγώνια στο 90+4', μαζί και τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Βίκτορ Όρτα, που ξέσπασε σε κλάματα!

Ο νεαρός στράικερ έβγαλε τον Ραφίνια στην αντεπίθεση με κεφαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Βραζιλιάνος πέρασε και τον Κρουλ και του σέρβιρε ψύχραιμα το 2-1 σε ανυπεράσπιστη εστία, βαζοντας «φωτιά» στο «Elland Road» αφού η νίκη αυτή μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για τη σωτηρία της Λιντς, η οποία ξέφυγε στο +4 από τη 18η Γουότφορντ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα