Αμπράμοβιτς: Η έπαυλη αξίας 150 εκατ. λιρών στο Λονδίνο γίνεται καταφύγιο για Ουκρανούς πρόσφυγες

Αμπράμοβιτς: Η έπαυλη αξίας 150 εκατ. λιρών στο Λονδίνο γίνεται καταφύγιο για Ουκρανούς πρόσφυγες

Αμπράμοβιτς: Η έπαυλη αξίας 150 εκατ. λιρών στο Λονδίνο γίνεται καταφύγιο για Ουκρανούς πρόσφυγες

bet365

Η έπαυλη του Ρόμαν Αμπράμοβιτς που κατασχέθηκε από τη βρετανική κυβέρνηση φέρεται να είναι ανάμεσα στους επικρατέστερους χώρους για να φιλοξενήσουν Ουκρανούς πρόσφυγες που έχουν καταφύγει στη Μεγάλη Βρετανία.

Το status του Ρόμαν Αμπράμοβιτς άλλαξε από τη μία μέρα στην άλλη, μετά τις κυρώσεις που επέβαλε η βρετανική κυβέρνηση. Η περιουσία του εντός Ηνωμένου Βασιλείου δεσμεύθηκε, οι διαδικασίες πώλησης της Τσέλσι «πάγωσαν», ο ίδιος καθαιρέθηκε από τον ρόλο του προέδρου των Μπλε κατόπιν απόφασης της Premier League, ενώ ορισμένα περιουσιακά στοιχεία του κατασχέθηκαν. Χάρη σε αυτό το γεγονός, δεκάδες Ουκρανοί πρόσφυγες που κατέφυγαν στη Μεγάλη Βρετανία ενδέχεται να επωφεληθούν, βρίσκοντας στέγη σε μία από τις πολυτελείς επαύλεις του Ρώσου ολιγάρχη!

Με δεδομένη την πρόθεση της κυβέρνησης να παράσχει καταφύγιο και οικονομική βοήθεια 350 λιρών στους πληγέντες του πολέμου που καταφτάνουν στη χωρα, οι μεγάλες κατοικίες των Ρώσων ολιγχαρχών που κατασχέθηκαν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν ως κέντρα φιλοξενίας μετά από πρόταση του βουλευτή, Μάικλ Γκοβ. Σύμφωνα με τη «Sun», λοιπόν, στη λίστα των υποψήφιων χώρων βρίσκεται και η έπαυλη του πρώην προέδρου των Μπλε στο Λονδίνο, αξίας 150 εκατομμυρίων λιρών!

Το οίκημα περιλαμβάνει 15 κρεβατοκάμαρες και άλλοτε στέγαζε τη ρωσική πρεσβεία, αποτελώντας ένα από τα πιο πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία του Αμπράμοβιτς στη χώρα. Φυσικά όχι και το μόνο, καθώς υπάρχουν ακόμη πολλά κτίρια στο όνομά του, αρκετά εκ των οποίων έχουν επίσης κατασχεθεί, όπως το κτίριο στo κέντρο της συνοικίας της Τσέλσι, κτίριο 37 ορόφων και αξίας 30 εκατομμυρίων λιρών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα