Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ: Το απίθανο χατ τρικ του Κριστιάνο κόντρα στους Spurs (vid)

Νίκος Κικίδης
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ: Το απίθανο χατ τρικ του Κριστιάνο κόντρα στους Spurs (vid)

bet365

Ο μαγικός Κριστιάνο έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στην Τότεναμ, την φιλοδώρησε με τρία γκολ, έφτασε το απίθανο νούμερο των 59 χατ τρικ καριέρας και με ένα εντυπωσιακό show χάρισε τη νίκη 3-2 στη Γιουνάιτεντ.

Το τελευταίο διάστημα βίωνε την αμφισβήτηση. Τα γκολ έρχονταν με το... σταγονόμετρο, πολλές φορές το όνομά του δεν βρισκόταν καν στην αποστολή και το επιβλητικό ακρωνύμιο του CR7 άρχισε σταδιακά να φθείρεται με τις εμφανίσεις του. Κόντρα στην Τότεναμ ωστόσο ο Ρονάλντο απέδειξε ξανά πως στη βραδιά του είναι η απόλυτη «μηχανή» των γκολ. Και χάρη στο 59ο χατ τρικ της μυθικής καριέρας του, οδήγησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε μια επιβλητική νίκη 3-2 και συνάμα στην πρώτη τετράδα της Premier League.

Αφού άνοιξε το σκορ με vintage «κεραυνό» (12΄), ο Πορτογάλος έδωσε ξανά το προβάδισμα στους Κόκκινους Διάβολους με κίνηση φορ και ιδανικό τελείωμα για το 2-1 (38΄). Και μπορεί το αυτογκόλ του Μαγκουάιρ στο 72΄ να έφερε ξανά σε ισορροπία το ματς, όμως ο απίθανος Κριστιάνο ολοκλήρωσε το one man show με το πρώτο του χατ τρικ στην Premier έπειτα από 14 χρόνια, γράφοντας το τελικό 3-2 με καρφωτή κεφαλιά στο 81΄.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα