Μπρέντφορντ - Μπέρνλι 2-0: Nίκη παραμονής με πρωταγωνιστή Έρικσεν!

Μπρέντφορντ - Μπέρνλι 2-0: Nίκη παραμονής με πρωταγωνιστή Έρικσεν!

Μπρέντφορντ - Μπέρνλι 2-0: Nίκη παραμονής με πρωταγωνιστή Έρικσεν!

bet365

O Kρίστιαν Έρικσεν σημείωσε την πρώτη του ασίστ με τη φανέλα της Μπρέντοφροντ στο κρίσιμο παιχνίδι των «Μελισσών» με τη Μπέρνλι και οδήγησε την ομάδα του σε μια νίκη (2-0) παραμονής!

Ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι εδώ! Ο Δανός μεσοεπιθετικός ήταν ο πρωταγωνιστής για την Μπρέντφορντ στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Μπέρνλι, καθώς με μια ασίστ και με συμμετοχή στη φάση του κερδισμένου πέναλτι οδήγησε την ομάδα του σε μια νίκη παραμονής με σκορ 2-0. Οι «Μέλισσες» βρίσκονται στη 15η θέση με 30 βαθμούς, ενώ η Μπέρνλι είναι 18η με 21.

Ο Έρικσεν είχε την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης, όμως ο Νικ Πόουπ έπεσε σωστά και απέκρουσε το καλό σουτ του Δανού από το ύψος του ημικυκλίου. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να «μπλοκάρουν» δημιουργικά τους γηπεδούχους και μάλιστα θα μπορούσαν να προηγηθούν στο 76' όμως ο Τζέι Ροντρίγκες σημάδεψε με εξαιρετικό σουτ το δοκάρι του Ραγιά.

Η Μπρέντφορντ κατάφερε να κόψει τον «Γόρδιο Δεσμό» στο 85', όταν ο Κρίστιαν Έρικσεν σήκωσε το κεφάλι και με μπαλιά... Έρικσεν σημάδεψε το κεφάλι του Τόνεϊ, ο οποίος νίκησε τον Πόουπ για το 1-0. Αυτή ήταν η πρώτη ασίστ του Δανού μεσοεπιθετικού μετά την περιπέτεια της υγείας του και η πρώτη του στην Premier League από τις 15 Δεκέμβριου του 2019, όταν είχε δημιουργήσει το νικητήριο γκολ της Τότεναμ κόντρα στη Γουλβς. Ο Δανός είναι συνεισφορά και στο δεύτερο γκολ της ομάδας του, καθώς στο 90+2' έβγαλε σε θέση βολή τον Τόνεϊ, ο Κόλινς τον ανέτρεψε και αποβλήθηκε. Ο πρώτος σκόρερ της Μπρέντφορντ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα