Τεν Χααγκ: Θέλει Γιουνάιτεντ και μαθαίνει τα πάντα γι' αυτήν

Τεν Χααγκ: Θέλει Γιουνάιτεντ και μαθαίνει τα πάντα γι' αυτήν

Κώστας Τόπας
Τεν Χααγκ: Θέλει Γιουνάιτεντ και μαθαίνει τα πάντα γι' αυτήν

bet365

Ο Έρικ Τεν Χααγκ έχει ήδη έρθει σε επαφή με παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να μάθει περισσότερα για τον σύλλογο, μιας και θεωρείται ένα από τα φαβορί για την τεχνική ηγεσία.

Ο προπονητής του Άγιαξ, έχει μεταδώσει την φιλοσοφία του στον Αίαντα, ο οποίος πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις και τη φετινή σεζόν. Ωστόσο, το μέλλον του στην ολλανδική ομάδα μοιάζει αβέβαιο, καθώς όπως αναφέρει η «Daily Mail», ο Έρικ Τεν Χααγκ έχει έρθει ήδη σε επαφή με παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να μάθει περισσότερα για τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου.

Ο 52χρονος τεχνικός βρίσκεται στη λίστα των «κόκκινων διαβόλων» για τον πάγκο της ομάδας, ενόψει της νέας σεζόν. Βέβαια, το όνομα του Ολλανδού δεν είναι το μοναδικό που εξετάζουν οι ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιας και η περίπτωση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο εξετάζεται από την αγγλική ομάδα.

Υπενθυμίζεται πάντως, ότι ο Έρικ Τεν Χααγκ είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει πόστο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και γι' αυτό τον λόγο έχει αρχίσει να τελειοποιεί και τα αγγλικά του.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα