Βαθμολογία Premier League: Αντέδρασε η Σίτι, στο +6 από τη Λίβερπουλ

Newsroom
Βαθμολογία Premier League: Αντέδρασε η Σίτι, στο +6 από τη Λίβερπουλ

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι συνήλθε μετά την ήττα από την Τότεναμ, δραπέτευσε με το διπλό από την έδρα της Έβερτον (0-1) και επανέφερε τη διαφορά της στο +6 (με ματς περισσότερο) από τη Λίβερπουλ. Νέα γκέλα για Γιουνάιτεντ που μπορεί να στοιχίσει την τετράδα!

Η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Χάρι Κέιν και την παρέα του δεν εκτροχίασε την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία συνήλθε άμεσα και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα στο «Γούντισον Παρκ». Χάρη στο γκολ του Φιλ Φόντεν στο 81΄, οι Πολίτες κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της σκληροτράχηλης Έβερτον (0-1) και να αποδράσουν με το «διπλό», γεγονός που επανέφερε τη διαφορά στο +6 από τη δεύτερη στη βαθμολογία, Λίβερπουλ (με ματς περισσότερο).

Σε ό,τι αφορά τη μάχη της τετράδας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε περαιτέρω έδαφος μετά τη γκέλα στο «Ολντ Τράφορντ» απέναντι στη Γουότφορντ (0-0) και παρόλο που για την ώρα βρίσκεται σε τροχιά Champions League, είδε την Άρσεναλ να κλείνει την ψαλίδα στους δυο βαθμούς και μάλιστα με τρία ματς λιγότερα!

Βαθμολογία Premier League

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα