Κλοπ: «Είχε δίκιο ο Πεπ όταν είπε ότι είμαστε πόνος στον πισινό της Σίτι»

Κλοπ: «Είχε δίκιο ο Πεπ όταν είπε ότι είμαστε πόνος στον πισινό της Σίτι»

Βασίλης Μπαλατσός
Κλοπ: «Είχε δίκιο ο Πεπ όταν είπε ότι είμαστε πόνος στον πισινό της Σίτι»

bet365

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ απάντησε στον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος χαρακτήρισε τους «Κόκκινους» ως «πόνο στον πισινό του» και επισήμανε πως η ομάδα του πρέπει να παραμείνει... ενοχλητική μέχρι τέλους.

Η Λίβερπουλ απόψε (23/2, 22:00) υποδέχεται τη Λιντς στο «Άνφιλντ» και έχει την ευκαιρία να... εκμεταλλευτεί το «δώρο» της Τότεναμ και να μειώσει τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι στους τρεις βαθμούς. Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο τεχνικός των «Πολιτών», Πεπ Γκουαρδιόλα χαρακτήρισε τους «Reds» ως «πόνο στον πισινό», με τον Γιούργκεν Κλοπ να αποδέχεται τον χαρακτηρισμό και να τονίζει πως η ομάδα του πρέπει να μείνει... ενοχλητική μέχρι τέλους.

«Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μας. Περιμένουμε η Σίτι να κερδίσει τα δικά της. Συμβαίνει τις περισσότερες φορές να κερδίζουν σχεδόν όλα τα παιχνίδια τους. Για εμάς είναι σημαντικό να είμαστε κοντά στην κορυφή - όποιος κι αν είναι στην κορυφή.

Ο Πεπ είπε ότι είμαστε πόνος στον πισινό τους. Αυτή είναι μια καλή περιγραφή. Και έτσι πρέπει να είμαστε. Προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ενοχλητικοί μέχρι να έχουμε την ευκαιρία να προσπεράσουμε. Στις καθοριστικές στιγμές της σεζόν πρέπει να είσαι αρκετά κοντά. Πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν στα καλύτερά μας», ανέφερε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο προπονητής της Λίβερπουλ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα