Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ράνγκνικ θέλει να δώσει το περιβραχιόνιο στον Κριστιάνο, απρόθυμος ο Μαγκουάιρ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ράνγκνικ θέλει να δώσει το περιβραχιόνιο στον Κριστιάνο, απρόθυμος ο Μαγκουάιρ

Κώστας Τόπας
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ράνγκνικ θέλει να δώσει το περιβραχιόνιο στον Κριστιάνο, απρόθυμος ο Μαγκουάιρ

bet365

Ο Ραλφ Ράνγκνικ μετέφερε στον Χάρι Μαγκουάιρ την πρόθεσή του να δώσει το περιβραχιόνιο στον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός δεν πήρε με καλό μάτι την πρωτοβουλία του προπονητή του.

Ενα νέο ζήτημα ανοίγει στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτή τη φορά η «Daily Mail» αποκαλύπτει ότι ο Ραλφ Ράνγκνικ στην προσπάθειά του να αλλάξει το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της ομάδας του, θέλει να δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Γερμανός τεχνικός, ο Πορτογάλος αστέρας και ο Χάρι Μαγκουάιρ κάθισαν στο ίδιο τραπέζι ώστε ο Ράνγκνικ να τους μεταφέρει τη σκέψη του για την αλλαγή του αρχηγού, μετά τις κακές εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Άγγλος αμυντικός τις τελευταίες αγωνιστικές και δεχόμενος αρκετά πυρά από την κριτική που ασκείται στη φετινή Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο, παρά τις συζητήσεις με τον προπονητή του ο Χάρι Μαγκουάιρ μοιάζει ανένδοτος και συγκεκριμένα είναι αρνητικός να αφήσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, καθώς θεωρεί ότι δεν θα είναι μια προσωρινή απόφαση μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν, αλλά μια μόνιμη απόφαση.

Η «Daily Mail», υπογραμμίζει πως ο 28χρονος αμυντικός νιώθει πλέον μειονεκτικά, ειδικά μετά την έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο, του οποίου η επιρροή στα αποδυτήρια και ειδικότερα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές είναι μεγαλύτερη.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις τα αποδυτήρια στους «κόκκινους διαβόλους» φαντάζουν διαιρεμένα, καθώς αναγνωρίζουν την παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στα αποδυτήρια καταλυτική, αλλά θεωρούν πως πρέπει να παραμείνουν πιστοί στον αρχηγό τους, τον Χάρι Μαγκουάιρ.

Πάντως, το αγγλικό δημοσίευμα τονίζει ότι ο 37χρονος αστέρας έχει ζητήσει να στηριχθεί ο Μαγκουάιρ από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, αλλά πλέον κάνει δεύτερες σκέψεις μετά την επιθυμία του Ράνγκνικ για αλλαγή.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα