Τότεναμ: Δεν θα γύριζε ποτέ το ματς με την Γουλβς... (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Τότεναμ: Δεν θα γύριζε ποτέ το ματς με την Γουλβς... (vid)

bet365

Δεν το είχε κάνει ποτέ στο παρελθόν, δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνει και αυτή τη χρονική στιγμή. Η Τότεναμ ήταν μάλλον... καταδικασμένη να ηττηθεί από την Γουλβς όπως ήρθαν τα πράγματα.

Τα «σπιρούνια» είδαν τον Ραούλ Χιμένες και τον Ντέντονκερ στο πρώτο 20λεπτο να σκοράρουν απέναντι στον Ούγκο Γιορίς και να οδηγούν τους «λύκους» πάνω από τα «σπιρούνια» στη βαθμολογία της Premier League.

Ο Αντόνιο Κόντε τα έβαλε με την έλλειψη νοοτροπίας νικητή αυτή τη στιγμή στην ομάδα του, ηττήθηκε τρίτο διαδοχικό ματς για δεύτερη φορά στην καριέρα του στην Αγγλία και για πρώτη γενικότερα από την σεζόν 2004-2005.

Ωστόσο, η Τότεναμ μάλλον κατάλαβε ότι απλά δεν θα κατάφερνε ν' αντιστρέψει αυτή την κατάσταση, αφού δεν έχει ακόμα ανάλογη εμπειρία από το παρελθόν.

Η προηγούμενη φορά που βρισκόταν πίσω στο σκορ με δυο τέρματα σε ματς πρωταθλήματος στην ανάπαυλα ήταν τον Δεκέμβρη του 2019 σε ντέρμπι με την Τσέλσι. Φυσικά υπέστη ήττα, ενώ, ποτέ δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη με μεγάλη ανατροπή από τέτοια κατάσταση, μετρώντας 18 ήττες και μόλις 4 ισοπαλίες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα