Έρικσεν: «Αποφάσισα ότι θα ξαναπαίξω μόλις δυο μέρες μετά το καρδιακό» (vid)

Έρικσεν: «Αποφάσισα ότι θα ξαναπαίξω μόλις δυο μέρες μετά το καρδιακό» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Έρικσεν: «Αποφάσισα ότι θα ξαναπαίξω μόλις δυο μέρες μετά το καρδιακό» (vid)

bet365

Ο Κρίστιαν Έρικσεν αποκάλυψε πως χρειάστηκε μόλις δυο μέρες για να ηρεμήσει, να σκεφτεί, ν' ακούσει όλες τις πληροφορίες από τους γιατρούς και εν τέλει να αποφασίσει ότι θα επέστρεφε στο γήπεδο για να παίξει ποδόσφαιρο μετά το καρδιακό επεισόδιο.

Το νέο μέλος της Μπρέντφορντ, ο μεγάλος νικητής της ζωής έχοντας επανέλθει από ανακοπή καρδιάς στον αγωνιστικό χώρο και πανέτοιμος για ν' ανταποκριθεί ξανά στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο, αποκάλυψε στο επίσημο κανάλι των «bees» πόσο χρόνο του πήρε για να... γυρίσει τον διακόπτη και να σκεφτεί ξανά τη μπάλα.

Αν και τις πρώτες στιγμές στο ασθενοφόρο το περασμένο καλοκαίρι, το μυαλό του έλεγε μονάχα πως θα έβγαζε μια για πάντα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, μόλις δυο μέρες αργότερα, ο τρόπος σκέψης του είχε αλλάξει παντελώς.

«Στην αρχή λαμβάνεις όλες τις πληροφορίες, κάνεις όλα τα τεστ, βλέπεις πως ανταποκρίνεται ο οργανισμός σου... Το αποφάσισα μόλις δυο μέρες μετά το επεισόδιο. Έκανα συνεχώς τεστ και εξετάσεις για την καρδιά μου κάθε φορά που ανέβαζα ρυθμούς και πραγματικά δεν βλέπαμε το παραμικρό πρόβλημα.

Οι γιατροί μου είπαν ότι με τον απινιδωτή δεν υπάρχουν όρια. Θα μπορούσα μέχρι και να τρέξω Μαραθώνιο ή να κάνω έντονη αθλητική δραστηριότητα» ανέφερε ο Κρίστιαν Έρικσεν που ετοιμάζεται να επανεμφανιστεί στην Premier League.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα