Κριστιάνο Ρονάλντο: «Δεν αφήνω στον γιο μου να έχει κινητό, θυμώνω όταν πίνει αναψυκτικά και τρώει πατατάκια»

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Δεν αφήνω στον γιο μου να έχει κινητό, θυμώνω όταν πίνει αναψυκτικά και τρώει πατατάκια»

Κώστας Τόπας
Κριστιάνο Ρονάλντο: «Δεν αφήνω στον γιο μου να έχει κινητό, θυμώνω όταν πίνει αναψυκτικά και τρώει πατατάκια»

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αρνείται να αφήσει τον 11χρονο γιο του Κριστιάνο Τζούνιορ να έχει κινητό τηλέφωνο καθώς δεν θέλει να έχει εμμονή με την τεχνολογία.

Ο Κριστιάνο Τζούνιορ, o οποίος αγωνίζεται στις Ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την ημέρα που ο πατέρας του επέστρεψε στους «κόκκινους διαβόλους», φαίνεται πως έρχεται συχνά σε αντιπαράθεση με τον Πορτογάλο αστέρα.

O 36χρονος επιθετικός, βρέθηκε στο Ντουμπάι μπροστά σε χιλιάδες θαυμαστές του παρέλαβε το βραβείο του κορυφαίου σκόρερ όλων των εποχών, γνωρίζοντας την αποθέωση. Εκεί μεταξύ άλλων μίλησε και για τη σχέση με τον μεγαλύτερο γιο του αλλά και τις απαιτήσεις που έχει από εκείνον.

Οπως τόνισε ο 11χρονος Κριστιάνο Τζούνιορ του έχει ζητήσει επανειλημμένες φορές να του αγοράσει ένα κινητό τηλέφωνο. Ωστόσο, ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι κάθετος με αυτό, τονίζοντας πως ο γιος του δεν θέλει να έχει από τώρα εμμονή με την τεχνολογία.

c
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μαζί με την Χεορχίνα Ροντρίγκες και τον γιο τους Κριστιάνο Τζούνιορ στα «Globe Soccer Awards» το 2020

«Σίγουρα η τεχνολογία βοηθάει πολύ. Βοήθησε εμένα και τους ανθρώπους εδώ, όλο τον κόσμο, και νομίζω ότι πρέπει να την εκμεταλλευτούμε, αλλά δεν πρέπει να έχουμε κι εμμονή. Για παράδειγμα. Το μεγαλύτερο παιδί μου θα γίνει σύντομα 12 ετών και με ρωτάει κάθε φορά "Μπαμπά, μπορώ να έχω τηλέφωνο;". Του λέω "Κριστιάνο, έχεις ακόμα χρόνο". Ξέρω ότι αυτή η νέα γενιά είναι ένα βήμα μπροστά από την ηλικία της, επομένως συμφωνώ ότι πρέπει να το εκμεταλλευτούμε, αλλά να μην έχουμε εμμονή με την τεχνολογία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο, λέγοντας πως όσες φορές ο Κριστιάνο Τζούνιορ χρειάζεται να επικοινωνήσει μαζί του, το κάνει μέσω της γιαγιάς του.

«Αν θέλει να μου τηλεφωνήσει, θα πρέπει να το κάνει μέσω της γιαγιάς του», τόνισε ο «CR7», ο οποίος μεταξύ άλλων παραδέχτηκε την απογοήτευσή του όταν ο γιος του πίνει ανθρακούχα ποτά και τρώει ανθυγιεινά φαγητά.

«Είμαι σκληρός μαζί του μερικές φορές γιατί πίνει ανθρακούχα ποτά μερικές φορές. Αυτό με θυμώνει. Τσακώνομαι μαζί του όταν τρώει πατατάκια και τηγανητές πατάτες. Ξέρει ότι δεν μου αρέσει. Αλλά για να είμαι ειλικρινής έχει δυνατότητες, είναι μεγάλο αγόρι. Αλλά του λέω κάθε φορά πως θέλει πολλή αφοσίωση και σκληρή δουλειά».

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μαζί με την Χεορχίνα Ροντρίγκεθ θα καλωσορίσουν σε μερικούς μήνες τα δύο νέα μέλη της προσεχώς οκταμελούς οικογένειάς τους κι αυτό ήταν αρκετό για τους εκατομμύρια θαυμαστές του να του χαρίσουν άλλη μια κορυφή σε επίπεδο social media και Instagram.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα