Μάντσεστερ Σίτι: «Κλείνει» τον Άλβαρεζ από την Ρίβερ Πλέιτ

Μάντσεστερ Σίτι: «Κλείνει» τον Άλβαρεζ από την Ρίβερ Πλέιτ

Νίκος Κικίδης
Μάντσεστερ Σίτι: «Κλείνει» τον Άλβαρεζ από την Ρίβερ Πλέιτ

bet365

Μια «ανάσα» από την απόκτηση του 21χρονου wonderkid της Ρίβερ Πλέιτ, Χουλιάν Άλβαρεζ, βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι!

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Χουλιάν Άλβαρεζ στην Μάντσεστερ Σίτι. Όπως αναφέρει ο «Guardian», οι Πολίτες είναι αισιόδοξοι πως θα καταλήξουν άμεσα σε οριστική συμφωνία με την Ρίβερ Πλέιτ για την αγορά του 21χρονου επιθετικού αντί ενός ποσού κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ, ντύνοντας έτσι το «διαμάντι» από την Αργεντινή στα γαλάζια.

Η μετακόμιση ωστόσο του Άλβαρεζ στην Αγγλία θα πάρει παράταση τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, αφού οι «Εκατομμυριούχοι» θα τον κρατήσουν ως δανεικό μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν προκειμένου να τον έχουν διαθέσιμο για το Copa Libertadores.

Σύμφωνα πάντα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο νεαρός εξτρέμ θα βάλει την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο με τον σύλλογο του Μάντσεστερ, ο οποίος το καλοκαίρι θα αποφασίσει αν θα τον ενσωματώσει στην πρώτη ομάδα ή αν θα τον στείλει εκ νέου κάπου δανεικό για να μαζέψει εμπειρίες.

Ο νεαρός wonderkid αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις των τελευταίων ετών στην Αργεντινή, οδηγώντας την ομάδα του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος (2020/2021) με 18 γκολ και 7 ασίστ σε 21 συμμετοχές.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα