Άστον Βίλα: «Έκλεισε» δανεικό τον Όλσεν

Newsroom
Άστον Βίλα: «Έκλεισε» δανεικό τον Όλσεν

bet365

Ενίσχυση κάτω από τα γκολπόστ για την Άστον Βίλα, η οποία είναι έτοιμη αποκτήσει με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού τον πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Ρόμπιν Όλσεν.

Μια ανάσα από την ολοκλήρωση της τρίτης μεταγραφής της στο χειμερινό παζάρι βρίσκεται η Άστον Βίλα. Μετά τους Κουτίνιο και Λούκας Ντιν, σειρά παίρνει το όνομα του πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Ρόμπιν Όλσεν, ο οποίος ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Μπέρμιγχαμ για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν.

Όπως αποκαλύπτουν τα βρετανικά Μέσα, η Ρόμα έδωσε τα χέρια με τους Villagers για τον εξάμηνο δανεισμό του Σουηδού τερματοφύλακα, συμφωνία μάλιστα που απέχει μόλις μερικές ώρες από την επίσημη ανακοίνωση.

Η απόκτηση του Όλσεν πάντως ήταν επιθυμία του Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος από την πλευρά του ήθελε διακαώς να αυξήσει τον ανταγωνισμό κάτω από τα γκολπόστ και να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο για τον Νο.1 της Βίλα, Εμιλιάνο Μαρτίνεζ.

Τη φετινή σεζόν ο 32χρονος τερματοφύλακας αγωνίστηκε ως δανεικός με τα χρώματα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην Championship, με την οποία κατάγραψε συνολικά 11 συμμετοχές.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα