Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η απίθανη γκάφα του Μαρτίνες στο γκολ του Φερνάντες για το 0-1 (vid)

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η απίθανη γκάφα του Μαρτίνες στο γκολ του Φερνάντες για το 0-1 (vid)

bet365

Ο Μπρούνο Φερνάντες αιφνιδίασε με κομπίνα στην εκτέλεση του φάουλ και ο Εμιλιάνο Μαρτίνες υπέπεσε σε ανεπανάληπτη γκάφα χάνοντας τη μπάλα κάτω από τα πόδια του.

Ανέλπιστα γρήγορο προβάδισμα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 6ο λεπτό κόντρα στην Άστον Βίλα, με την ευγενική χορηγία του Εμιλιάνο Μαρτίνες. Ο Αργεντινός κίπερ έκανε δώρο το 1-0 στους Κόκκινους Διαβόλους, αφήνοντας τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του μετά το σουτ του Μπρούνο Φερνάντες εκτός περιοχής.

Ο Πορτογάλος εκτέλεσε με κομπίνα το φάουλ σε συνεργασία με τον Τέλες, πήρε μέτρα κι εξαπέλυσε «πονηρό» σουτ με τη μπάλα να «σκάει» πριν φτάσει στον Μαρτίνες, ο οποίος δεν υπολόγισε σωστά και υπέπεσε σε σπάνια γκάφα για τα κυβικά του.

Οι διαμαρτυρίες προς τον ρέφερι Κουτ για συμμετοχή του Καβάνι στη φάση που επηρέαζε το οπτικό του πεδίο δεν είχαν αντίκρισμα, αφού ο Ουρουγουανός καλυπτόταν εμφανώς από τον Μινγκς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα