Λίβερπουλ: Δεν μπορεί να φτάσει στα λεφτά που ζητάει ο Σαλάχ

Λίβερπουλ: Δεν μπορεί να φτάσει στα λεφτά που ζητάει ο Σαλάχ

Κώστας Ζάλιαρης
Λίβερπουλ: Δεν μπορεί να φτάσει στα λεφτά που ζητάει ο Σαλάχ

bet365

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ μπορεί να δηλώνει δεξιά κι αριστερά πως θέλει να παραμείνει στη Λίβερπουλ, ωστόσο, η ομάδα εμφανίζεται ανήμπορη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του, όσο κι αν το συζητήσουν...

Ο Σαλάχ σε συνέντευξή του στο GQ σχολίασε πριν από μερικές μέρες ότι δεν ζητάει κάτι τρελό, όμως θέλει πολύ να δει τον σύλλογο να τον επιβραβεύει για όσα έχει προσφέρει, προκειμένου να καταφέρουν οι δύο πλευρές να υπογράψουν την επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο Γιούργκεν Κλοπ εμφανίστηκε αισιόδοξος για το ζήτημα τονίζοντας την επιθυμία της ομάδας να διατηρήσει τον «Φαραώ» στο ρόστερ, όμως, τώρα η Telegraph έρχεται να τονίσει πως η κωλυσιεργία έχει αιτία...

«Η Λίβερπουλ δεν μπορεί να προσφέρει στον Σαλάχ αυτά που ζητάει και ο παίκτης έχει... ξεμείνει από τρόπους για να πείσει το κλαμπ» αναφέρει το βρετανικό Μέσο για την υπόθεση που τόσο πολύ έχει απασχολήσει τους «κόκκινους» του Μέρσεϊσαϊντ.

Τα χρήματα που φέρεται ν' αξιώνει ο Αιγύπτιος είναι στις 400.000 λίρες την εβδομάδα, ποσό το οποίο είναι ίσο με αυτό που λαμβάνει ο Κέβιν Ντε Μπρόινε στην Μάντσεστερ Σίτι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα