Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς 0-1 : Οι «Λύκοι» έκαναν άνω – κάτω το Ολντ Τράφορντ!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς 0-1 : Οι «Λύκοι» έκαναν άνω – κάτω το Ολντ Τράφορντ!

bet365

Η Γιουνάιτεντ ήταν σκέτη… κατάθλιψη, η Γουλβς έκανε ό,τι ήθελε και πέτυχε την πρώτη της νίκη (1-0) στο Ολντ Τράφορντ έπειτα από 42 χρόνια!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν κάκιστη, η Γουλβς του Σα και του Ποντένσε κυριάρχησε στο Ολντ Τράφορντ και η γκολάρα του Μουτίνιο έκρινε το ματς (1-0). Ηταν η πρώτη νίκη των «Λύκων» στο Ολντ Τράφορντ έπειτα το 1980, αλλά η πρώτη ήττα του Ράνγκνικ στον πάγκο της Γιουνάιτεντ. Στο -4 από την Αρσεναλ οι «Κόκκινοι», μεγάλη επέμβαση ο Σα στο τέλος.

Ρεκόρ με 15 τελικές η Γουλβς

Επειτα από 707 ημέρες, ο Τζόουνς επέστρεψε στο βασικό σχήμα και αν κάποιος ανησυχούσε για την κατάσταση του, τότε διαψεύστηκε! Ο 29χρονος αμυντικός ήταν καλός στις τοποθετήσεις του, έδωσε μάχες και σε ένα... μελαγχολικό α' μέρος για τη Γιουνάιτεντ ήταν αυτός που ξεχώρισε. Μόλις ένα σουτ εντός στόχου είχε η Μάντσεστερ που δεν μπορούσε να βρει λύσεις απέναντι σε μια εξαιρετικά στημένη ομάδα.

Η Γουλβς με το δίδυμο Νέβες - Μουτίνιο να κάνει ό,τι θέλει στο κέντρο είχε τον απόλυτο έλεγχο, κυριάρχησε, αλλά δεν μπόρεσε να βρει το γκολ. Είναι χαρακτηριστικό πως οι φιλοξενούμενοι είχαν 15 τελικές στο Ολντ Τράφορντ, ρεκόρ φιλοξενούμενης ομάδας στο πρώτο 45λεπτό! Οι «Λύκοι» μπήκαν πιο δυνατά, πήραν το κέντρο και στο 20λεπτο είχαν δυο καλές φάσεις, αλλά ο Ντε Χέα είχε σωστές τοποθετήσεις σε προσπάθειες των Ποντένσε και Νέβες.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο στο ρυθμό της αναμέτρησης, έκοβαν τις όποιες προσπάθειες της Γιουνάιτεντ και απειλούσαν. Πολλά τα λάθη των γηπεδούχων, με τη Γουλβς να βγάζει εύκολα αντεπιθέσεις, αλλά να μη μπορεί να βρει το γκολ.

Δυο δοκάρια και μια γκολάρα!

Στην επανάληψη, η Μάντσεστερ ήταν πιο επιθετική, πίεσε περισσότερο στο κέντρο και είχε την κατοχή. Η είσοδος του Μπρούνο της έδωσε ώθηση και στο 67’ άγγιξε το γκολ. Ο Μάτιτς γύρισε ωραία, αλλά τα σουτ του Φερνάντες τράνταξε το δοκάρι. Η Γιουνάιτεντ πήρε τα πάνω της κι ένα λεπτό αργότερα βρήκε δίχτυα, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν σε θέση οφσάιντ.

Το γκολ δεν ήρθε ούτε στο 70’ με τον Μακ Τόμινεϊ και το καλύτερο διάστημα της γηπεδούχου πέρασε ανεκμετάλλευτο. Η Γουλβς απάντησε, αφού στο 75’ η φαουλάρα του Σάις σταμάτησε στο δοκάρι.

Επτά λεπτά αργότερα αποδόθηκε… δικαιοσύνη, αφού ο Μουτίνιο με υπέροχο τέρμα έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το 1-0. Αντίδραση; Σχεδόν καμία! Ένα φάουλ στο 90+5’ που εκτέλεσε ο Μπρούνο εξουδετέρωσε ιδανικά ο Σα, o οποίος και αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του.

Μαν. Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Τζόουνς, Βαράν, Σο, Μπισάκα (84' Ελάνγκα), Μάτιτς, ΜακΤόμινεϊ, Ρονάλντο, Καβάνι, Σάντσο (75' Ράσφορντ), Γκρίνγουντ (60' Μπρούνο)

Γουλβς: Σα, Μαρσάλ, Κόαντι, Σεμέντο, Κίλμαν, Μουτίνιο, Σάις, Νέβες, Ποντένσε (88' Ντεντόνκερ), Χιμένες (81' Σίλβα), Τρινκάο (66' Τραορέ)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα