Γουότφορντ - Τότεναμ 0-1: Καλή Πρωτοχρονιά με Σάντσες! (vid)

Newsroom
Γουότφορντ - Τότεναμ 0-1: Καλή Πρωτοχρονιά με Σάντσες! (vid)

bet365

H κεφαλιά του Σάντσες στο 90+6' λύτρωσε την Τότεναμ, η οποία επικράτησε 1-0 της Γουότφορντ εκτός έδρας και βρέθηκε μια ανάσα από την τετράδα.

Η Τότεναμ τα βρήκε σκούρα στην έδρα της Γουότφορντ, εγκλωβίστηκε σχεδόν σε όλο το ματς, αλλά στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σάντσες με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Ετσι, οι Spurs βρέθηκαν στο -2 από την 4η Άρσεναλ, αλλά και με δυο ματς λιγότερα. Αντίθετα, η ομάδα του Ρανιέρι είναι μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Αντόνιο Κόντε έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία της Τότεναμ που δεν χάνει στα 8 πρώτα του ματς στην Premier League!

Η πρώτη μεγάλη στιγμή του έγινε στο 19ο λεπτό, με τον Κέιν να μην μπορεί να κερδίσει από κοντά τον Μπάχμαν, ενώ στο 27’ ο Ρεγκιλόν, νικήθηκε από τον γκολκίπερ της Γουότφορντ. Οι Λονδρέζοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο, όχι όμως και τον τρόπο να φανούν απειλητικοί. Η Γουότφορντ ήταν όλη πίσω, είχε κλείσει τους διαδρόμους και μόνο σε δυο περιπτώσεις αισθάνθηκε τον κίνδυνο. Ωστόσο, ο Κέιν στο 53' και ο Σον στο 72' δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Η Τότεναμ πίεσε ασφυκτικά και η λύτρωση ήρθε στο 90+6'. Ο Σον κέρδισε φάουλ, το εκτέλεσε και ο Σάντσες με υπέροχη κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-0.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα