Κριστιάνο: «Δυο ομάδες, πέντε προπονητές, δεν είμαστε χαρούμενοι στη Γιουνάιτεντ»

Κώστας Ζάλιαρης
Κριστιάνο: «Δυο ομάδες, πέντε προπονητές, δεν είμαστε χαρούμενοι στη Γιουνάιτεντ»

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάνοντας τον απολογισμό του για το έτος που έφυγε τονίζει πως αυτό που του έμεινε ως αρνητικό είναι η πορεία της Γιουνάιτεντ και στέλνει μήνυμα προς τους οπαδούς για καλύτερη συνέχεια το 2022.

Ο Πορτογάλος αστέρας ποζάροντας μαζί με την... μεγάλη οικογένειά του στην αλλαγή του χρόνου, θέλησε να γράψει μερικά πράγματα προς τους θαυμαστές του, απευθυνόμενους προς τους οπαδούς της Γιουβέντους, όσο φυσικά και προς αυτούς της Γιουνάτεντ.

«Δεν ήταν εύκολο έτος παρά τα 47 γκολ που πέτυχα σε όλες τις διοργανώσεις.

Δuο διαφορετικές ομάδες, πέντε διαφορετικοί προπονητές. Μια τελική φάση Euro με την εθνική ομάδα και η πρόκριση που απομένει για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στη Γιουβέντους είμαι περήφανος που κατέκτησα το Κύπελλο και το Super Cup και έγινα ο κορυφαίος σκόρερ της Serie A. Με την Πορτογαλία έγινα ο τοπ σκόρερ του Euro και η επιστροφή μου στην Γιουνάιτεντ αναμφίβολα είναι από τις πιο σπουδαίες στιγμές ολόκληρης της καριέρας μου.

Δεν είμαι όμως χαρούμενος με όσα έχουμε κάνει μέχρι στιγμής και κανείς στην ομάδα δεν είναι. Είμαι σίγουρος γι' αυτό. Ξέρουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο, να παίξουμε καλύτερα και να δείξουμε στο γήπεδο πως μπορούμε να είμαστε πολύ πιο καλοί.

Ας κάνουμε την αλλαγή του έτους το σημείο της αλλαγής της σεζόν. Ας αγκαλιάσουμε το 2022 με καλύτερη ψυχολογία και πιο δυνατή πνευματική κατάσταση. Ας προσπαθήσουμε να φτάσουμε στ' αστέρια και να επαναφέρουμε την Γιουνάιτεντ εκεί που της αξίζει. Στηριζόμαστε πολύ σε εσάς, τους οπαδούς μας» ήταν όσα έγραψε ο CR7.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα