Βόμβα από Λουκάκου: «Δεν είμαι χαρούμενος στην Τσέλσι»

Βόμβα από Λουκάκου: «Δεν είμαι χαρούμενος στην Τσέλσι»

Newsroom
Βόμβα από Λουκάκου: «Δεν είμαι χαρούμενος στην Τσέλσι»

bet365

Ο Λουκάκου δεν είναι ευχαριστημένος στο Στάμφορντ Μπριτζ και αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα...

Πήρε τον τίτλο με την Ίντερ, ωστόσο η αποθέωση από τους Νερατζούρι δεν κράτησε πολύ! Ο Λουκάκου δεν πείστηκε από το σφιχτό οικονομικό πλάνο των Μπλε, ζήτησε μεταγραφή και η Τσέλσι δαπάνησε 115 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της. Ωστόσο, έξι μήνες μετά τη μεγάλη μεταγραφή, ο Βέλγος φορ τονίζει πως δεν είναι χαρούμενος στους Λονδρέζους, με τον Τούχελ να έχει... μερίδιο ευθύνης. Ο Λουκάκου μετρά 18 συμμετοχές και 7 γκολ στην Τσέλσι, όμως δεν μπορεί να προσαρμοσθεί στο σύστημα του Γερμανού κόουτς.

«Σωματικά είμαι καλά. Αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος με την κατάσταση στην Τσέλσι. Ο Τούχελ επέλεξε να παίξει με άλλο σύστημα, αλλά δεν θα τα παρατήσω, είμαι επαγγελματίας. Δεν είμαι ευχαριστημένος με την κατάσταση... Νομίζω ότι όλα όσα συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι δεν έπρεπε να γίνουν έτσι. Ο τρόπος που έφυγα από τον σύλλογο, πώς επικοινωνούσα με τους οπαδούς της Ίντερ, ήταν κάτι μοναδικό. Αυτό με ενοχλεί, γιατί δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή» τόνισε ο Βέλγος.

Η Ιντερ παραμένει η μεγάλη του αγάπη και δεν ξεχνά να το λέει: «Θέλω να μοιραστώ τα συναισθήματά μου. Πάντα έλεγα ότι έχω την Ιντερ στην καρδιά μου. Ξέρω ότι θα επιστρέψω στην Ιντερ, ειλικρινά το ελπίζω. Είμαι ερωτευμένος με την Ιταλία, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσω για να μάθει ο κόσμος τι έγινε. Πραγματικά ελπίζω από τα βάθη της καρδιάς μου να επιστρέψω.

Οχι στο τέλος της καριέρας μου αλλά όσο είμαι σε τοπ επίπεδο για να κατακτήσουμε κι άλλους τίτλους μαζί. Θέλω να απολογηθώ στους οπαδούς της Ιντερ. Το timing των όσων είπα το καλοκαίρι ήταν λάθος. Αυτά που κάνατε για μένα θα παραμείνουν για πάντα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα