Κρίσταλ Πάλας: Δύο νέα κρούσματα Covid-19 και προς αναβολή το ματς με την Τότεναμ

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Κρίσταλ Πάλας: Δύο νέα κρούσματα Covid-19 και προς αναβολή το ματς με την Τότεναμ

bet365

Η Κρίσταλ Πάλας παρουσίασε και νέα κρούσματα Covid-19 στο εσωτερικό της και σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, το λονδρέζικο ντέρμπι κόντρα στην Τότεναμ (26/12, 17:00) πρόκειται να αναβληθεί.

Σχεδόν μισή αναμένεται η δράση της Premier League και στη Boxing Day. Μετά το Μπέρνλι-Έβερτον που αναβλήθηκε την παραμονή Χριστουγέννων αλλά και τα Λίβερπουλ-Λιντς, Γουλβς-Γουότφορντ που είχαν ήδη ματαιωθεί μεσοβδόμαδα, προς αναβολή οδηγείται και το λονδρέζικο ντέρμπι, Τότεναμ-Κρίσταλ Πάλας (26/12, 17:00), λόγω επιπλέον κρουσμάτων κορονοϊού στους Αετούς.

Τα δύο νέα κρούσματα αφορούν μέλη του σταφ του Πατρίκ Βιεϊρά και ήρθαν να προστεθούν σε μια σειρά ποδοσφαιριστών που έδειξαν θετικοί στην Covid-19 τις τελευταίες μέρες. Όπως αναφέρουν λονδρέζικα ΜΜΕ, οι παίκτες της Πάλας καθυστέρησαν να ταξιδέψουν στο ξενοδοχείο για τον αγώνα μετά την ολιγοήμερη άδεια των Χριστουγέννων, περιμένοντας να μάθουν νεότερα από τη διοργανώτρια αρχή, η οποία και φέρεται να άναψε «κόκκινο φως» για τη διεξαγωγή του αγώνα.

Έτσι, το πρόγραμμα της Boxing Day, της πιο παραδοσιακής ημέρας στο ποδοσφαιρικό καλεντάρι του Νησιού, θα μείνει με πέντε από τα εννέα προγραμματισμένα παιχνίδια.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα