«Η Νιούκαστλ θα πρέπει να δώσει 30 εκατομμύρια για τον Μαυροπάνο»

Newsroom
«Η Νιούκαστλ θα πρέπει να δώσει 30 εκατομμύρια για τον Μαυροπάνο»

bet365

Η αγοραστική αξία του 24χρονου Ελληνα αμυντικού φαίνεται πως έχει... εκτοξευτεί και ... μεταφράζεται πλέον σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Εξαιρετική σεζόν κάνει φέτος ο Ντίνος Μαυροπάνος και από καιρό γύρω από το όνομά του έχει στηθεί ένα «γαϊτανάκι» ενδιαφερόμενων. Για αυτό άλλωστε η Στουτγκάρδη που αγωνίζεται έχει αποφασίσει να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του που έχει συμφωνήσει με την Αρσεναλ (εκεί ανήκουν τα δικαιώματά του και στην ομάδα της Bundesliga παίζει ως δανεικός) και η οποία ανέρχεται περίπου στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Με σκοπό προφανώς να τον πουλήσει πολλά περισσότερα αμέσως μετά.

Η Νιούκαστλ είναι μία από τις ομάδες που φαίνεται ότι θέλουν τον 24χρονο στόπερ και σύμφωνα με σημερινά (22/12) δημοσιεύματα στη Γερμανία για να έχει... ουσιαστικές ελπίδες ώστε να αποσπάσει το «ναι» της Στουτγκάρδης θα πρέπει να δαπανήσει τουλάχιστον 30.000.000 ευρώ!

Εκεί τοποθετούν το ύψος ενός ενδεχόμενου deal μεταξύ Mercedes-Benz Arena και του St James’ Park για χάρη του Ελληνα κεντρικού αμυντικού, κάτι που αποτυπώνει ότι έχει... εκτοξευτεί η αγοραστική του αξία.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα