Σίτι: Σιωπηρή τιμωρία σε Φόντεν και Γκρίλις μετά την 7άρα στη Λιντς

Σίτι: Σιωπηρή τιμωρία σε Φόντεν και Γκρίλις μετά την 7άρα στη Λιντς

Κώστας Ζάλιαρης
Σίτι: Σιωπηρή τιμωρία σε Φόντεν και Γκρίλις μετά την 7άρα στη Λιντς

bet365

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ενημερώθηκε για τη συμπεριφορά των Φιλ Φόντεν και Τζακ Γκρίλις στην προπόνηση μετά τα γκολ που πέτυχαν στο 7-0 επί της Λιντς και γι' αυτό τους άφησε στον πάγκο απέναντι στη Νιούκαστλ.

Οι «πολίτες» αφού συνέτριψαν τα «παγώνια» στα μέσα της περασμένης εβδομάδας προκαλώντας τη μεγαλύτερη ήττα της προπονητικής καριέρας του Μαρσέλο Μπιέλσα, πέρασαν... αέρα και από το St. James' Park με το τελικό 4-0 και το ρεκόρ των 106 τερμάτων σε ένα ημερολογιακό έτος.

Οι Τζακ Γκρίλις και Φιλ Φόντεν είχαν σκοράρει κόντρα στη Λιντς, όμως, την Κυριακή απέναντι στη Νιούκαστλ βρέθηκαν στον πάγκο κι εμείναν εκεί. Οι μοναδικοί που πέρασαν με αλλαγή ήταν οι Φερναντίνιο, Στόουνς και Πάλμερ.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι πως «δεν βρίσκονταν στην κατάλληλη κατάσταση» και η Daily Mail ερμηνεύει αυτή τη δήλωση και την παραμονή των παικτών στον πάγκο ως σιωπηρή τιμωρία.

Ο Καταλανός κόουτς την Τετάρτη το πρωί είχε ταξιδέψει στη Βαρκελώνη για την επισημοποίηση της απόσυρσης του Αγουέρο λόγω του προβλήματος στην καρδιά και οι βοηθοί του ήταν εκείνοι που έκαναν την προπόνηση της επόμενης μέρας στην ομάδα του.

Αυτοί τον ενημέρωσαν πως κάθε άλλο παρά σκληρή δουλειά έκαναν οι Φόντεν και Γκρίλις που εμφανίστηκαν χαλαροί και κάπως αδιάφοροι έχοντας έπαρση μετά τα γκολ τους και κάπως έτσι δεν έπαιξαν κόντρα στις «καρακάξες».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα