Premier League: Το σενάριο για αναβολή της αγωνιστικής μετά την Boxing Day και πριν την Πρωτοχρονιά

Κώστας Ζάλιαρης
Premier League: Το σενάριο για αναβολή της αγωνιστικής μετά την Boxing Day και πριν την Πρωτοχρονιά

bet365

Τα αφεντικά των συλλόγων της Premier League θα συζητήσουν εντός της ημέρας για να βρεθεί λύση για το πρωτάθλημα και να μην καταστραφεί παντελώς το εορταστικό πρόγραμμα. Να γίνει η Boxing Day και ν' αναβληθεί η επόμενη αγωνιστική το πιθανότερο σενάριο...

Με τις ομάδες να ταλαιπωρούνται τρομερά από τον κορονοϊό και τη μετάλλαξη Όμικρον, τις 6 αναβολές μέσα στο Σαββατοκύριακο, τους έξι παίκτες στον πάγκο με δύο τερματοφύλακες στην Τσέλσι και τα αμφίβολα τεστ στα οποία υποβάλλονταν οι ποδοσφαιριστές, η Premier League αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δίνη της πανδημίας.

Τις επόμενες ώρες θα γίνει η κουβέντα ανάμεσα στα 20 αφεντικά των συλλόγων του κορυφαίου πρωταθλήματος προκειμένου να βρεθεί τρόπος να σπάσει η αλύσιδα της μετάδοσης του ιου, να προστατευτούν οι ομάδες και ο κόσμος αλλά και να μην υπάρξει τεράστια ανατροπή στο χρονοδιάγραμμα της Λίγκας.

Αυτό που αναμένεται να συζητηθεί περισσότερο - όπως αναφέρει το έγκυρο theAthletic - και ν' αποτελέσει τη βάση για την επιλογή που θα παρθεί ώστε για λίγες μέρες να μην υπάρξει αγωνιστική δραστηριότητα, θα είναι η αναβολή των αγώνων μετά την Boxing Day και πριν την Πρωτοχρονιά.

Δηλαδή να γίνει κανονικά το πρόγραμμα της 26ης του μηνός (το Νιούκαστλ - Γιουνάιτεντ διεξάγεται βράδυ Δευτέρας, 27/12) και να μη γίνουν τα παιχνίδια της 20ης «στροφής» του πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένα για τις 28, 29 και 30 του Δεκέμβρη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα