Τότεναμ - Λίβερπουλ: Κόκκινη κάρτα ο Ρόμπερτσον, πρώτη αποβολή των Reds μετά από δύο χρόνια! (vid)

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Τότεναμ - Λίβερπουλ: Κόκκινη κάρτα ο Ρόμπερτσον, πρώτη αποβολή των Reds μετά από δύο χρόνια! (vid)

bet365

Ο ρέφερι Τίρνεϊ άλλαξε την αρχική του απόφαση και έδειξε κόκκινη κάρτα στον Ρόμπερτσον για το σκληρό μαρκάρισμά του στον Έμερσον, με αποτέλεσμα η Λίβερπουλ να μείνει με 10 παίκτες για πρώτη φορά μετά από δύο ολόκληρα χρόνια!

Η κόκκινη κάρτα έτεινε να μετατραπεί σε άγνωστη λέξη για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Ο Άντι Ρόμπερτσον, όμως, φρόντισε να την επαναφέρει στο λεξικό της Λίβερπουλ, μετά από δύο ολόκληρα χρόνια.

Ο Σκωτσέζος αριστερός μπακ έβαλε μπροστά τους Reds στο 70' του ματς με την Τότεναμ (ισοφάρισε άμεσα ο Σον στο 74'), αλλά επτά λεπτά αργότερα άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες, λόγω του σκληρού μαρκαρίσματος στον Έμερσον. Ο Τίρνεϊ αρχικά έδειξε κίτρινη κάρτα, αλλά καθ' υπόδειξη του VAR πήρε πίσω την απόφαση κι έτσι οι Κόκκινοι κλήθηκαν να παίξουν το τελευταίο μέρος του αγώνα με αριθμητικό μειονέκτημα. Κάτι που είχε να συμβεί από τον Νοέμβριο του 2019!

Ο τελευταίος που είχε αποβληθεί ήταν ο Άλισον, στη νίκη επί της Μπράιτον με 2-1. Συνολικά, αυτή ήταν μόλις η 8η αποβολή της Λίβερπουλ στα έξι χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι της ο Γερμανός τεχνικός.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα