Γουλβς - Τσέλσι 0-0: Φρένο στο Molineux και -6 από κορυφή!

Γουλβς - Τσέλσι 0-0: Φρένο στο Molineux και -6 από κορυφή!

bet365

Η Τσέλσι των επτά κρουσμάτων κορονοϊού δεν μπόρεσε να λυγίσει τη Γουλβς εκτός έδρας, αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 κι έμεινε στο -6 από την κορυφή.

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα στο Molineux, η Τσέλσι ζήτησε την αναβολή, αφού τα κρούσματα Covid αυξήθηκαν, ωστόσο το αίτημα απορρίφθηκε προκαλώντας τον εκνευρισμό των Μπλε. Βέρνερ, Λουκάκου, Χάντσον Οντόι ήταν εκτός, οι Μπλε δεν μπόρεσαν να κάνουν τη διαφορά στην επίθεση, έμειναν στο μηδέν κόντρα στη Γουλβς και βρέθηκαν στο -6 από την κορυφή.

Η Γουλβς προσπάθησε να εκμεταλλευθεί τις απουσίες, μπήκε δυνατά και πίεσε για το γκολ. Στο 15' ο Ποντένσε βρήκε δίχτυα, αλλά ο εκτεθειμένος, Χιμένες έφερε και την ακύρωση του τέρματος. Οι Μπλε δεν είχαν καλή κυκλοφορία, έλειπαν οι εμπνεύσεις και είναι χαρακτηριστικό πως δεν είχαν ούτε μια ευκαιρία να απειλήσουν. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν στο 41' να ανοίξουν το σκορ, αλλά ο Ντεντόνκερ από κοντά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Το σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα στην επανάληψη, η Τσέλσι είχε τον έλεγχο, πίεσε, αλλά δε βρήκε τρόπο για να φτάσει εύκολα στην αντίπαλη επίθεση. Η είσοδος των Σαούλ, Κόβασιτς έδωσε ώθηση, όχι όμως και το γκολ. Στο 79' έχασε και τη μοναδική καλή ευκαιρία. Ο Καντέ μοίρασε ιδανικά στον Πούλισικ, αλλά ο Σα με τρομερή επέμβαση κράτησε το μηδέν!

Γουλβς: Σα, Μάρσαλ, Κόαντι, Ντεντόνκερ, Κίλμαν, Χούβερ, Μουτίνιο, Σαΐς, Νέβες, Ποντένσε (79' Τραορέ), Χιμένες

Τσέλσι: Μεντί, Σίλβα, Αθπιλικουέτα, Αλόνσο, Ρούντιγκερ, Τζέιμς, Καντέ, Ζίγιεχ (65' Κόβασιτς), Τσαλόμπα (46' Σαούλ), Μάουντ, Πούλισικ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα