Τσέλσι: Κάποτε υπερηφανευόταν για τα clean sheets...

Τσέλσι: Κάποτε υπερηφανευόταν για τα clean sheets...

Κώστας Ζάλιαρης
Τσέλσι: Κάποτε υπερηφανευόταν για τα clean sheets...

bet365

Έξι έγιναν πλέον τα παιχνίδια κατά τα οποία η Τσέλσι έχει μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα της το τελευταίο διάστημα και αν μη τι άλλο είναι ένα στοιχείο που προβληματίζει τον Τούχελ, την ομάδα και τον εκάστοτε πορτιέρε των «μπλε».

Η Έβερτον το βράδυ της Τετάρτης βρήκε δίχτυα από στατική φάση με τη μπάλα να περνάει απ' όλους και να φτάνει μέχρι και το δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου περίμενε για να κάνει την προβολή ο νεαρός, Μπράνθγουεϊτ.

Ο Μεντί δέχθηκε το γκολ και αυτή τη φορά, με τον Κέπα να έχει παίξει μόνο στο ένα από αυτά τα έξι σερί ματς και ήταν το 3-3 με την Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η Γιουνάιτεντ με την γκάφα του Ζορζίνιο στο ματς του «Στάμφορντ Μπριτζ» ήταν εκείνη που... ξεκίνησε την κακή επίδοση για την Τσέλσι, ακολούθησαν οι Γουότφορντ, Γουέστ Χαμ, μεσολάβησε το ευρωπαϊκό παιχνίδι και ήρθαν εν συνεχεία οι Λιντς και Έβερτον.

Σε αυτά τα παιχνίδια όπου οι «μπλε» απέτυχαν να κρατήσουν το «μηδέν», σημειώθηκαν μονάχα δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Ασφαλώς η αδυναμία να στα μετόπισθεν αυτό το διάστημα της «κοιλιάς» παίζει το ρόλο της και στο στόχο της Τσέλσι σε κάθε διαφορετική αναμέτρηση...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα