Μαν.Γιουνάιτεντ - Άστον Βίλα: Προβλήματα με τα κρούσματα κορονοϊού

Κώστας Ζάλιαρης
Μαν.Γιουνάιτεντ - Άστον Βίλα: Προβλήματα με τα κρούσματα κορονοϊού

bet365

Προς κανονική διεξαγωγή φαίνεται πως οδεύει το ματς της Νόριτς με την Άστον Βίλα παρά το κρούσμα που εντοπίστηκε στους «χωριάτες», πιο περίπλοκη η κατάσταση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Κυριακή ήταν μέρα κατά την οποία προκλήθηκε ανησυχία και ήχησε ξανά συναγερμός στις ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος, αφού εντοπίστηκαν θετικά τεστ κορονοϊού σε μέλη των Άστον Βίλα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν θετικά δεδομένα, ωστόσο, το παιχνίδι των «κόκκινων διαβόλων» με την Μπρέντφορντ που είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Κυριακής δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα διεξαχθεί.

Αρχικά, κανείς από εκείνους που αγωνίστηκαν το Σάββατο απέναντι στη Νόριτς δεν είναι θετικός και όσοι νοσούν στη Γιουνάιτεντ το έμαθαν πριν από την Κυριακάτικη προπόνηση και επέστρεψαν στο σπίτι τους για να απομονωθούν και ν' αναρρώσουν.

Βέβαια, προπόνηση κανονική δεν έγινε και οι παίκτες περιορίστηκαν σε ασκήσεις σε εξωτερικό χώρο, δίχως επαφές ο ένας με τον άλλον.

Στην Άστον Βίλα, που ηττήθηκε 1-0 από τη Λίβερπουλ στην επιστροφή του Τζέραρντ στο «Άνφιλντ», το κρούσμα είναι ένας ποδοσφαιριστής και με τα ισχύοντα δεδομένα, αν δεν προκύψει έξαρση εξαιτίας αυτού, το ματς με την Νόριτς οδεύει προς κανονική διεξαγωγή.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα