Τζέραρντ: «Θέλω να νικήσω τη Λίβερπουλ κι ας δυσαρεστήσω το Άνφιλντ»

Νίκος Κικίδης
Τζέραρντ: «Θέλω να νικήσω τη Λίβερπουλ κι ας δυσαρεστήσω το Άνφιλντ»

bet365

Το συναισθηματικό του δέσιμο με τη Λίβερπουλ δεν επηρεάζει τον Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος ξεκαθάρισε πως επιστρέφει στο «Άνφιλντ» με στόχο να πάρει τους τρεις βαθμούς για την Άστον Βίλα.

Η ώρα της επιστροφής πλησιάζει... Το απόγευμα του Σαββάτου (11/12) η Λίβερπουλ υποδέχεται στο «Άνφιλντ» την Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ για την Premier League, ο οποίος γυρίζει στον τόπο που λατρεύτηκε και δοξάστηκε για πάνω από 15 χρόνια.

Αυτή τη φορά όμως το αντάμωμά τους θα είναι διαφορετικό. Ο θρυλικός αρχηγός των Reds έρχεται ως αντίπαλος στο γήπεδο που μεγαλούργησε και απειλεί το σύνολο του Κλοπ από τον πάγκο των Villagers.

Όπως έκανε μάλιστα σαφές στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, το συναισθηματικό του δέσιμο με το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ δεν πρόκειται να αλλοιώσει τον στόχο του, ο οποίος δεν είναι άλλος από το να πάρει διπλό στο «Ανφιλντ».

«Ο θόρυβος γύρω από αυτό το θέμα απασχολεί άλλους ανθρώπους, εγώ επικεντρώνομαι στο να προετοιμάσω την ομάδα μου με τον καλύτερο τρόπο και να πάρω ένα θετικό αποτέλεσμα για την Άστον Βίλα. Όλοι που θα βρεθούν στο γήπεδο με ξέρουν πολύ καλά και γνωρίζουν τι στόχο έχω για το ματς στο Άνφιλντ. Επιστρέφω σε μια ομάδα που πέρασα πολλά χρόνια και αυτό με κάνει να χαμογελώ για διάφορους λόγους.

Πρώτον, διατηρώ καλές σχέσεις με πολλούς ανθρώπους του κλαμπ. Έζησα μια φανταστική περίοδο εκεί, ένα όμορφο ταξίδι. Η Λίβερπουλ ήταν η ομάδα που υποστήριζα από μικρός και πάντα θα την υποστηρίζω. Αλλά την ίδια ώρα χαμογελώ γιατί έχω την ευκαιρία να πάω εκεί και να αντιμετωπίσω μια καλή ομάδα με τρομερό προπονητή και να προσπαθήσω να κερδίσω το παιχνίδι. Αυτός είναι ο μοναδικός μου στόχος. Αν είμαι στο λεωφορείο και κατευθύνομαι πίσω στο Μπέρμιγχαμ και δεν είμαι ο πιο δημοφιλής στο Άνφιλντ, ας είναι» ήταν τα λόγια του.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα