Έβερτον: Κι όμως είναι η πιο αντιδραστική της Premier League! (vid)

Έβερτον: Κι όμως είναι η πιο αντιδραστική της Premier League! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Έβερτον: Κι όμως είναι η πιο αντιδραστική της Premier League! (vid)

bet365

Μπορεί να μοιάζει με... καζάνι που βράζει, μπορεί να σταμάτησε μόλις ένα κάκιστο σερί 8 αγώνων δίχως νίκη, όμως, η Έβερτον μετά και το 2-1 επί της Άρσεναλ είναι η πιο αντιδραστική ομάδα της κατηγορίας!

Τα «ζαχαρωτά» μπορεί να ξεκίνησαν τη σεζόν με εμφανίσεις, αποτελέσματα και ελπίδες για κάτι πολύ καλό υπό τις οδηγίες του Ράφα Μπενίτεθ, όμως, ήρθε η πολύ μεγάλη «κοιλιά», τα 8 ματς δίχως νίκη, η γκρίνια του κόσμου, η δυσαρέσκεια του Μοσίρι στην ιδιοκτησία και τα σενάρια για τον Μουρίνιο...

Παρ' όλα αυτά, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έδειξαν στο γήπεδο πως ήθελαν σαν τρελοί να βγάλουν αντίδραση και να δείξουν ότι έχουν παλμό και το κατάφεραν με το 2-1 απέναντι στην Άρσεναλ το βράδυ της Δευτέρας.

Με αυτό το αποτέλεσμα, το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ έφτασε πλέον στην εξασφάλιση 10 βαθμών σε περιστάσεις κατά τις οποίες είχε βρεθεί πίσω στο σκορ και κατάφερε να επανέλθει.

Καμία άλλη ομάδα στην Premier μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει καταφέρει κάτι αντίστοιχο και μάλιστα, με επαναφορές έχουν κατακτηθεί οι περισσότεροι βαθμοί της ομάδας για φέτος, σε ποσοστό 56% της γενικής συγκομιδής!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα