Εβερτον: Ετοιμάζεται να απολύσει τον Ράφα Μπενίτεθ

Εβερτον: Ετοιμάζεται να απολύσει τον Ράφα Μπενίτεθ

Κώστας Τόπας
Εβερτον: Ετοιμάζεται να απολύσει τον Ράφα Μπενίτεθ

bet365

Εντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις της Έβερτον μετά τη νέα ήττα της στο πρωτάθλημα κι έτσι εξετάζει την απομάκρυνση του Ράφα Μπενίτεθ, από την τεχνική ηγεσία.

Η Λίβερπουλ δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες και κατάφερε να φύγει με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς από το «Γκούντισον Παρκ», επικρατώντας με 4-1 της Έβερτον.

Ετσι, τα «ζαχαρωτά» τα οποία παραμένουν χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους, υποχώρησαν στην 14η θέση της κατάταξης με 15 βαθμούς.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Αγγλία, επικρατεί έντονη δυσαρέσκεια με τον Ράφα Μπενίτεθ, ειδικά μετά την βαριά ήττα από τους «Reds», με αποτέλεσμα το μέλλον του να βρίσκεται στον αέρα.

O 61χρονος Ισπανός προπονητής, δεν αγαπήθηκε ποτέ από τους φίλους της ομάδας του Μέρσεϊσαιντ κιι αυτό διότι έχει συνδέσει τ' όνομά του με την «μισητή» Λίβερπουλ, στην οποία ήταν από το 2004 έως το 2010 ενώ σε παλαιότερες δηλώσεις του και είχε χαρακτηρίσει την Έβερτον «μικρή», μετά από ένα ντέρμπι με τους «Reds».

Το προσεχές διάστημα αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη κορυφής στον σύλλογο, προκειμένου να συζητηθεί το μέλλον του Μπενίτεθ, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει απόφαση για απομάκρυνση του πριν και από το ματς πρωταθλήματος με την Άρσεναλ την Δευτέρα (06/12).

Εως τώρα ο Μπενίτεθ έχει κάτσει στον πάγκο των «ζαχαρωτών» σε 16 αγώνες, έχοντας απολογισμό πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα