Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η ευκαιρία του Ρούντιγκερ στο 90+7΄γονάτισε τον Τούχελ! (vid)

Newsroom
Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η ευκαιρία του Ρούντιγκερ στο 90+7΄γονάτισε τον Τούχελ! (vid)

bet365

Μοιραίος αποδείχθηκε για την Τσέλσι ο Αντόνιο Ρούντιγκερ, ο οποίος σπατάλησε ανεπανάληπτη ευκαιρία στο φινάλε και ανάγκασε τον Τούχελ να... γονατίσει από την απελπισία.

Τι κι αν επιχείρησε 24 σουτ, η Τσέλσι αδυνατούσε να στείλει τη μπάλα στο πλεκτό του Νταβίντ Ντε Χέα και αποδείχθηκε πως ο μόνος τρόπος για να το καταφέρει ήταν μέσω της άσπρης βούλας. Ακόμα κι έτσι πάντως, το γκολ του Ζορζίνιο κράτησε ζωντανές μέχρι τέλους τις ελπίδες των Λονδρέζων για ανατροπή κόντρα στη Γιουνάιτεντ, η οποία όμως τελικά δεν ήρθε ποτέ.

Και μεγάλη συνδρομή σε αυτό είχε ο Αντόνιο Ρούντιγκερ, ο οποίος στην τελευταία φάση του αγώνα έχασε τεράστια ευκαιρία να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του και παράλληλα αποτύπωσε με τον καλύτερο τρόπο την γενικότερη αστοχία των Μπλε καθ΄όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Στο 90+7΄λοιπόν ο Γερμανός βρέθηκε σε τέλεια θέση απέναντι από την εστία, όμως το μονοκόμματο σουτ που έπιασε πέρασε πάνω από την εστία, με τον Τόμας Τούχελ να μην μπορεί να πιστέψει στα μάτια του και να γονατίζει στο έδαφος φανερά απελπισμένος.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα